mulinka 21.07.05, 15:38 wiadomosci.onet.pl/1133923,12,item.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: Londyn! 21.07.05, 15:41 oba autobusy to tam, gdzie mieszka moja rodzina oni cali mam ochote klac! Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Londyn! 21.07.05, 15:42 aż mnie dreszcze przeszły, autobusem numer 26 wracam sobie z miasta do domu... ten incydent na Columbia Road to dosłownie kilkaset metrów od mojego domu... .... po prostu nie wiem co więcej powiedzieć... Odpowiedz Link
greentea2 Re: Londyn! 21.07.05, 16:15 Nie spodziewalam, ze tak szybko sie powtorzy. Na szczescie nikt nie zginal. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Londyn! 21.07.05, 16:15 po prostu brak slow..co sie dzieje na tym swiecie????((( Odpowiedz Link
elagrubabela Re: Londyn! 21.07.05, 17:03 Najciekawsze jest to, ze MI5 zapewnialo podobno w swoich raportach, ze w UK nie ma grupy, ktora finansowo i technicznie moglaby poradzic sobie z organizacja zamachow bombowych. Te raporty sa sprzed 3 tygodni! I za co brytyjscy podatnicy placa swoim szpiegom? Elka Odpowiedz Link
beetaa Re: Londyn! 21.07.05, 17:35 to chyba bardziej swiadczy o tym jak trudne do przenikniecia sa szeregi terrorystow, albo, ze pod terrorystow podszywaja sie przypadkowi "wariaci" ? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Londyn! 21.07.05, 17:44 sorry ale te wybuchy to chyba kurczę nie wymagały dużego budżetu... Odpowiedz Link
beetaa Re: Londyn! 21.07.05, 17:30 az nie do wiary swiat staje sie coraz bardziej niebezpieczny Odpowiedz Link
mon101 Re: Londyn! 21.07.05, 18:28 a wydawaloby sie ze fakt tak szybkiego zidentifikowania poprzednich sprawcow powinien zadzaialac odstraszajaco! Ale coz - na fanatyzm nie ma rady! Skad tyle nienawisci??? Odpowiedz Link
neeki Re: Londyn! 21.07.05, 20:02 moim zdaniem bzdura jest mowienie ze ataki mozna przewidziec i krytykowac sluzby specjalne. bo jak walczyc z ludzmi ktorzy sa w stanie poswiecic swoje zycie zeby tylko zabic niewiernych. Odpowiedz Link
elagrubabela Re: Londyn! 21.07.05, 21:43 neeki napisała: > moim zdaniem bzdura jest mowienie ze ataki mozna przewidziec i krytykowac > sluzby specjalne. bo jak walczyc z ludzmi ktorzy sa w stanie poswiecic swoje > zycie zeby tylko zabic niewiernych. Tak zakladajac, nalezaloby rozpuscic wszystkie sluzby specjalne do domu, bo i tak nic nie da sie przewidziec. I taniej by bylo Na szpiegowaniu nie znam sie wcale ale mysle, ze zarowno w sprawie 9/11 jak i Iraku a teraz 7/7 ani amerykanskie, ani brytyjskie agencje szpiegowskie sie nie popisaly. Byc moze winni sa politycy, ktorzy nie chca sluchac albo slysza tylko to, co chca. Najlepszym przykladem na debilizm calej maszynerii imigracyjno-szpiegowskiej bylo to, co sie zdarzylo po 9/11 - dwoch z terrorystow otrzymalo poczta 2 tygodnie po ataku przedluzenie ich wiz amerykanskich na ich adresy w Stanach. Gdy juz wszyscy znalismy ich imiona, nazwiska, wiek i zdjecia! Odpowiedz Link
triskell Re: Londyn! 21.07.05, 20:36 O rany... Znowu kubeł zimnej wody w postaci takiej wiadomości na przebudzenie. Jennifer, całe szczęście, że akurat nie jechałaś tym autobusem. Odpowiedz Link
tiffany7 Zle sie dzieje w panstwie brytyjskim... 21.07.05, 21:11 I juz chyba tak bedzie... Bledne kolo sie zamyka, nikt nie chce go przerwac. Jedni strzelaja w drugich i vice versa. W takich czasach przyszlo nam zyc... Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Londyn! 22.07.05, 10:23 a najgorsze jest to ze ludzie robia zarty sobie z tzw podkladaniem bomb.np dzisiaj na dworcu w Bydgoszczy jakis pijany powiedzial ze sa podlozone bomby w 2 pociagach lub tez ten 10-latek z Londynu ktory napisal ze jest podlozona bomba w banku tylko dlatego ze dlugo czekal ze Swoja mama .... o tym 10-latku: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2831798.html Odpowiedz Link
sylwek07 Fałszywy alarm w Bydgoszczy 22.07.05, 10:25 www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=84768 Odpowiedz Link
annah11 Re: alarm w Londynie 22.07.05, 10:34 Pokazywali u nas w dzienniku TV te wczorajsze londynskie zamachy. Okropne. Ci wysoko postawieni co stoja za zamachami to poprostu przewaznie biznes narkotyczny, biora mlodych bez zadnego kosca moralnego, piora i mozgi i taki otumaniony robi co mu zlecaja. Taka nowa wersja asasinow. a. Odpowiedz Link
iwo19 Re: alarm w Londynie 22.07.05, 15:12 I znowu macie dzisiaj balagan. Trzymam za Was wszystkich Londynczykow kciuki aby juz to sie skonczylo i nikt wiecej nikogo nie musial szukac. Duzo Was tam jest. Dwa tygodnie temu moja najukochansza przyjaciolka byla akurat w pociagu zaledwie kilka stacji od tych pechowych.Ufffff kiedy to sie skonczy? Pozdrowienia z Illinois.Chicago tez sie ciagle boi ,ja mieszkam jakies 60 kilometrow dalej. Odpowiedz Link