maca

(5 wyników)
  • oto przepis: pol szklanki maki sojowej, 3 jajka,pol szklanki wody,pol lyzeczki soli ,olej do smazenia. zmiksowac razem 4 pierwsze skladniki. na patelni rozgrzac olej klasc po 3 lyzki ciasta. smazyc z obu stron. nalesniki te moga sluzyc jako baza do blinow,lasagne,canneloni, a nawet pizzy
  • Witam, Czy ktoś z SB zna przepis? Mam ochote na cos slodkiego Pozdrawiam
  • próbował ktoś może coś takiego zrobić?bo ja już myslę o pysznościach, które bedę mogła jeść jak uda mi się dotrzeć do 2 fazy(a to dopiero 2dzień 1 fazy hehe).jakoś mnie to podrzymuje na duchu :P
  • Co z makiem? jakie ma IG? można czy nie? potrzebuje odpowiedzi ale jakos nie moge sie doprosic zeby ktos cos napisał.. :/ to naprawde ważne...
  • Makaron(7)

Właśnie weszłam w II fazę i kupiłam dziś makaron Fit Lubelli, bo byłam święcie przekonana, że to jest makaron razowy. Po zakupach okazało się jednak, że to jest pełnoziarnisty makaron pszenny wzbogacony błonnikiem i zawiera 62,5 g węgli przyswajalnych w 100 gramach makaronu. Czy ktoś się może orientuje jak to z nim jest? Czy jest dozwolony w II fazie? Z góry dzięki za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się