Forum Zdrowie Dieta 1000 kcal :)
ZMIEŃ
      makaron

makaron

(5 wyników)
    • zauwazylam ze wiekszosc z was je bardzo malo weglowodanòw. a jak juz jecie to tylko chleb. dlaczego?
    • No właśnie. Jak w tytule. Mamy dziś 10 osób na obiedzie, zupa, drugie, deser... Trzymajcie kciuki! Zupa będzie pomidorowa, bez śmietany, z makaronem - ale ja zamierzam jeść czystą. Podkreślam: ZAMIERZAM, nie wiem, jak to będzie. Do tego gołąbki - klasyczne z mięsem i ryżem, dla mnie wege - podsmażona cebulka, boczniak, soczewica czerwona i uprażony słonecznik. Wolę nie wiedzieć ile to ma kalorii. Ale ugotuję je na parze, bez sosu. Acha, w farszu siedzą jeszcze przyprawy - oregano (mia...
    • Zaproponujcie mi prosze cos na kolacje! Dla 2 osòb, cos z ryzu albo makaronu na cieplo, jedna porcja moze miec gòra 250-300 kcal.
    • w poniedzialek mam duo checi i jest OK ale potem z dnai na dzien coraz gorzej!! nie jem ton jedzenia jak kiedys ale o wiele wiecej niz 1000 kcal! nie wiem jzu co mam zrobic!! najpierw jem a potem sie wkurzam juz to kiedys przerabialam ale w koncu schudlam!! a teraz prztylam te 3 kg i nwi moge sobie dac rady!!sne!! wystarczykyby 2 tygodnie i bylo by po sprawie!!! ah.... szkoda slow!! jestem pelna podziwu dla tych wytrwalych!!
    • Pmietam ze jak jeszcze frum grubasy.pl dzialo to bardzo podobaly mi sie te watki. Moglam porownac to co ja jem i co jedza inne dziewczyny, a przy okazji sie mobilizowac, ze jak one wytrzymuja to ja tez :) Ja zaczne. Sniadanie: pol kubka mleka 0,5% 44 kcal pol kubka Mlekolakow (poduszki z czekolada w srodku) 169 lyzka musli zbozowego Sante 56 kilka rodzynek II sniadanie jablko 75 obiad makaron kokardki 220 sos 50 podwieczorek jablko 75 kolacja Mleko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się