mario320 14.07.07, 04:53 Ješli tfurczošč ma przepadla wlože glowe do imadla. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Ojojoj 14.07.07, 10:37 Chyba fora pomyliłeś nie tam wierszyk zamieściłeś czy pomyłkę chcesz naprawić czy go jednak pozostawić? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ojojoj 14.07.07, 11:55 Twórczość Twoja wzniosła na rymach została, że nie była nasza, Aza jej nie brała ale nie ma strachu, ktoś tam jej pilnuje wszak Twa gryfna frelka ciągle tam waruje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ojojoj 14.07.07, 12:10 Mario z "puszki"znów wyskoczył czyżby zejście swe przeoczył? może to jest Maria duch niech rymuje tu za dwóch! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ojojoj 14.07.07, 12:29 To dla Maria nic trudnego rymować do upadłego nawet i za 10 osób on na wszystko znajdzie sposób. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ojojoj 14.07.07, 12:39 Zaraz zabieram się roboty wkrótce przyjedzie tu spaniel złoty zamiast z wami fajnie rymować muszę troszkę popracować ale popiszę pewnie wieczorkiem mam też spotkanie z przemiłym yorkiem więc beze mnie rymy klećcie albo na spacerek lećcie.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ojojoj 14.07.07, 14:13 Ja się również zaraz zmywam dopiero jutro przybywam Bronek pewnie remontuje więc forum poleniuchuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ojojoj 14.07.07, 22:23 Może Mario wpadnie w gości i odrobi zaległości? albo jako gryfna frelka coś rymuje o muszelkach i już dla nas nie ma czasu lub pojechał gdzieś do lasu by z niedźwiedziem się przywitać o Kapturka los zapytać.. Odpowiedz Link
mario320 Ojojoj 28.07.07, 15:01 azaheca napisała: > może to jest Maria duch > niech rymuje tu za dwóch! I za szešciu dalbym rade - gdybym dostal oranžade, litra wodki i ogorki - beda wierszy cale sznurki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ojojoj 28.07.07, 15:54 Dam ci oranżady dwie więc do rymów szykuj się wódki także dam dwa litry (bo na wódkę Mario chytry) i ogórków ze dwa słoje.... już się Maria wierszy boję! Odpowiedz Link
ta_co_sie_stale_potyka Re: Ojojoj 28.07.07, 15:57 "Łaska pańska na koniu pstrym" Teraz Mario okazał się być najlepszym/ Odpowiedz Link
mario320 Ojojoj 26.09.07, 16:55 Stary watek tu wyjalem - ? - troche sie przejalem : deklaracjami tu zložonymi, co szczešliwym mnie uczynia. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ojojoj 26.09.07, 17:05 Ogórki mam już ukiszone dwie flaszki wódki zamrożone skoczę tylko po oranżadę a więc pisz wiersze,taką mam radę Odpowiedz Link
azaheca Re: Ojojoj 15.07.07, 01:52 mario320 napisał: > Ješli tfurczošč ma przepadla > wlože glowe do imadla. Gdy w imadle głowa pęknie napiszemy wtedy pięknie cały Maria tu życiorys charakteru damy rys zaznaczymy tutaj szkicem jakże cudne Maria lice! odkurzymy także "puszki" ot,chociażby te z psychuszki gdy mu głowę odrąbali i nam później ją oddali...;-( albo gdy już powieszony Mario tęsknił wciąż do żony także kiedy wraz z Dżonikiem raczył gardło swe tonikiem co z wyrokiem leśnych jeży? im też słowo się należy i w te słowa i tak dalej Mario,z dumy nie oszalej! Bo ty w Tworkach wyleczony miałeś wracać do swej żony a ty znów nasz straszysz zejściem czy właściwe to podejście? Odpowiedz Link