Dodaj do ulubionych

Jawa/Bali czy Meksyk?

22.12.10, 09:22
Witam,

Planujemy wyjazd na Bali lub Meksyk w październiku 2011? Proszę o informacje gdzie lepiej lecieć z biurem? (to jest podróż poślubna i chcemy mieć załatwione z góry). Co warto zobaczyć - bardziej Bali czy Meksyk?? Czy ktoś był w jednym i drugim miejscu i może podzielić się wrażeniami?
Proszę o rady :)
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Jawa/Bali czy Meksyk? 22.12.10, 19:10
      Byłem i tu i tu, wszędzie jest fajnie. Zależy co bardziej lubicie: zabytki, świątynie, plaże. Polecam i Bali i Meksyk :)
      • Gość: elka Re: Jawa/Bali czy Meksyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 20:38
        Renatko
        w RT byłam w Mex i znam proponowane trasy
        jak napisałaś na t zorganizowanej - trochę zwiedzania i trochę WLB- to nie programy RT
        one są NAPRAWDE objazdowe- czyli duuużo przejazdów, mało odpoczynku - Meksyk to duży kraj
        na Bali w ogóle nie byłąm, a w RT jest to nowy kierunek, więc nikt jeszcze nie był, więc nikt nie poda Ci żadnej opinii
        ale jak znacie ENG to może warto pokusić się na własną rę kę do Indonezji??
        albo do Tajlandii??
        pomyślcie i życzę wszelakiego :) na nowej drodze życia :)
        • renatkam Re: Jawa/Bali czy Meksyk? 29.12.10, 10:01
          Dziękujemy za informacje :) W związku z tym, że w programie Meksyku faktycznie jest dużo zwiedzania, a więc zdecydowaliśmy się Bali :) Jednak wybraliśmy wersję pobytu i na miejscu na własną rękę zwiedzanie :)
          Mam nadzieje, że wszystko się pomyślnie uda :):)
    • Gość: jorg Re: Jawa/Bali czy Meksyk? IP: *.rybnik.vectranet.pl 01.01.11, 22:49
      Hm,bylem i tu i tam,aczkolwiek w meksyku dawno temu w 1990,myślę iz bylo tam wtedy znacznie bezpieczniej.Gdybym mial wybierac osobiscie wybralbym Meksyk,swiatynie MAjow i rewelacyjne plaze jednak przewyzszaja moim zdaniem mocno skomercjalizowane Bali - bylem w 2010 - z brudnymi zatokami i bezczelnymi do granic tubylcami.Jesli juz to predzej Lombok czy Flores + Yogakarta.
      • voyager747 Re: Jawa/Bali czy Meksyk? 01.01.11, 23:02
        plaże na Bali nie powalają, w Meksyku są dużo ładniejsze. Wszędzie tylko słychać pytania: masaż, transport ? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka