Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      mity

mity

(5 wyników)
    • Co w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24087,129116404,,_kochanie_alkoholik_to_nie_pijak_przeciez_.html?v=2 jest prawdą a co mitem na temat uzależnienia od alkoholu?
    • pamiętam dzień, kiedy byłem w ośrodku odwykowym, w którym wcześniej robiłem terapię, musiałem poczekać chwilę na wizytę z psychologiem i zobaczyłem faceta, który odebrał telefon, nie odszedłem dalej i słuchałem co mówi najpierw powiedział, że jest "no wiesz u nich", potem dopowiedział, skrępowany "u tych aa", "po leki", potem, że urwał się z pracy bo mu sie leki skończyły i musiał tu przyjechać, że (tamta osoba) wie co się dzieje kiedy nie ma lekarstw i zaczyna pić często si...
    • Jesteście uzależnieni od czekolady? Znacie kogoś takiego? Nie chodzi o uzależnienie od słodyczy. Mam na myśli przypadki, kiedy człowieka ciągnie do 99% czekolady, a do cukierków czy chałwy już niekoniecznie.
    • u osobnikow meskich wynikajacy z rzucenia palenia, prawda czy mit?
    • Takowe dostrzeglem w czasie szukania tokaju dla zony w niemieckim "Real-u". Sprawdzilem najpierw na etykiecie,zero alkoholu,potem smakowo,nic specjalnego. Podaje ten fakt jedynie jako sucha informacje,nie zachecajcc do próbowania. #A swoja droga,czego to ludzie nie wymysla..-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się