Dodaj do ulubionych

Stan moderacji na dzis

27.12.10, 14:34
Słuchajcie od Sulla odchodzi z moderacji ( na forum zostaje) , to jej decyzja z powodów osobistych, ja jeszcze nie wiem co zrobię, potrzebuję waszej modlitwy- czeka mnie wyjątkowo ciężki rok .Andrzej zostaje, ale potrzebował będzie pomocy.
Obserwuj wątek
    • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 27.12.10, 19:07
      też myślę o odejściu z moderacji, ale się waham potrzebna mi jest wasza modlitwa ,żebym podjęła mądrą decyzję
      • sulla Re: Stan moderacji na dzis 27.12.10, 21:36
        Kochani,

Napisałam dzisiaj Wiesi i Andrzejowi, a Wiesia napisała już Wam - muszę niestety odejść z moderacji forum. Powód jest prozaiczny, tzn. taki, że nie ogarniam wszystkich obowiązków naraz i z czegoś muszę zrezygnować. Forum zajmuje bardzo dużo miejsca w moim życiu, i niestety jest to za dużo, jak na moje obecne możliwości, chyba także emocjonalnie.

Dlatego będzie potrzebny nowy moderator do pomocy Wiesi i Andrzejowi. Kto się zgłosi?
    • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 28.12.10, 11:56
      Będzie potrzebny ktoś do pomocy. Jest ktoś chętny?
    • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 28.12.10, 13:09
      Sulla za wszystko ci dziękuję , naprawdę dobrze się z tobą współmoderowało
      • sulla Re: Stan moderacji na dzis 28.12.10, 13:21
        Wiesiu, to ja dziękuję Tobie, Andrzejowi i całemu forum. Wiele od Was dobrego dostałam smile
        • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 28.12.10, 13:26
          To Forum jest szczególne tu jest Pan
          • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 28.12.10, 13:32
            sporo się od ciebie nauczyłam miałaś dobry wpływ na mnie, mam nadzieję ,że się spotkamy na priv i na forum
            • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 19.01.11, 22:16
              ups jakoś chętnych nie widzę
              • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 23.02.11, 21:49
                nadal nikt nie jest chętny przejąć ode mnie i od sulli klucze ?
                • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 13.03.11, 00:47
                  kochani ja rezygnuję z moderacji definitywnie To koniec . Komu mam przekazać klucze do póki , nie wybierzecie kogoś na miejsce moje i sulli ?
                  • andrzej585858 Re: Stan moderacji na dzis 13.03.11, 08:42
                    Czyżbym miał pozostać sam? Oj trochę za dużo jak na mnie jednego tym bardziej że od strony technicznej moje umiejętności są prawie zerowe niestety.
                    Jeżeli rzeczywiście Wiesia ma zamiar definitywnie zrezygnować - to bardzo proszę aby ktoś zgłosił się.

Naprawdę - jest to jedno z nielicznych miejsc w internecie gdzie można znaleźc wytchnienie i gdzie nie ma tak wszechobecnej agresji. To, że pojawiały się i pewnie będą pojawiac się kłótnie to rzecz normalna - wazne czy potrafimy i chcemy nadal tutaj być.

Proszę więc o pomoc.
                    • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 13.03.11, 14:03
                      Andrzeju tak , czy siak potrzebny jest ktoś nowy, , bo nawet jeśli zostanę przy moderacji to mam bardzo mało czasu
                      • wiesia140 Re: Stan moderacji na dzis 20.03.11, 20:29
                        Kochani przykro mi bardzo , ale ze względu na rodzinę i obowiązki wobec niej , muszę definitywnie zrezygnować z forum z dniem dzisiejszym.
                        • sulla Re: Stan moderacji na dzis 20.03.11, 23:42
                          Wiesiu, dzięki za ten wspólny rok. Ściskam mocno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka