morfologia

(3 wyniki)
  • Mamy za 3 tygodnie operację, ale po zrobieniu takiej próbnej morfologii okazało się że moja córka ma za niski hematokryt, hemoglobinę i erytrocyty. W związku z tym mam pytanie jak oni na to patrzą? Bardzo się boję że nas przesuną. Czy jest mozliwe ze przez 2 tygodnie uda nam się to wszystko wyrównac? Macie moze jakies cudowne środki? Wiktoria ma prawie 4 miesiące i SPR. Prosze Was o pomoc.
  • anemia(8)

Czy Wasze dzieci miały może anemię? Julka od dwóch m-cy bierze żelazo, a morfologia jest bez zmian, wszystko poniżej normy {HGB, HCT, RBC, RDW%, MPV). Lekarz rodzinny chce nas wysłać do szpitala, nasz alergolog każe cierpliwie czekać, a ja się martwię, czy z tego powodu nie będzie przesunięta operacja. Co prawda termin mamy na IX, ale czas tak szybko leci...
  • Dziewczyny mamy termin operacji naprawy podniebienia wyznaczony na 19 maja 2005r. Bardzo się ciesze ale i zarazem bardzo się boje. Mam nadzije że wszystko będzie dobrze. Możecie mi tylko napisać jakie badania trzeba wcześniej zrobić? Wiem, że na pewno morfologie i mocz a może jeszcze coś? Pozdrawiam Dorota.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się