Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      morfologia

morfologia

(4 wyniki)
    • Witam. Moja koleżanka walcząca z rakiem piersi została zdyskwalifikowana z trzeciego kursu chemii z powodu niskiej morfologii. Mam prośbę ,czy w oparciu o własne doświadczenia ktoś może się podzielić wiedzą jakimi produktami i jak zestawianymi można podnieść wartość morfologii w szybkim tempie.Następny termin w najbliższą środę . Spożywa duże ilości natki pietruszki,wątróbkę ,soki owocowe źle toleruje- biegunka. Dziękuję i ciepło pozdrawiam wszystkich uczestników.
    • witam. nie wiem czy powinnam tutaj pisać, ale martwię się o męża. ma 30 lat i dwa dni temu przy okazji robienia testu na helicobakter wyszła mu bardzo zała morfologia, dodatkowo miał badanie na krew utajoną w kale i również jest dodatni, we wtorek ma zgłosić się do szpitala na badania. Lekarz powiedział, że gdzieś ta krew mu ucieka i muszą dojść gdzie. Bardzo się boję,jak ktoś tu napisał na forum, sami naczytamy sie w internecie i później świrujemy, ale i tak niezmienia to faktu, że...
    • zwracam sie do Was z pytaniem, prosba. czy ktos mogly by podac dokladnie wszystkie objawy nowotworu kosci? mam guza w okolicach kosci piszczelowej pod kolanem, na palcu u dloni (i bola mnie ostatnie zebra). do tego dochodza inne objawy - krwawienie dziasel, czasem z nosa (skrzepy z wydmuchiwana z nosa flegma), bole miesni. morfologia niby w porzadku (sa pewne odchylenia od normy, ale nieznaczne). pluca w porzadku (wg lekarza, bo mi zdjecia nie pokazal). zdjecie RTG kolana - wg leka...
    • Witam w nowym roku Dla nas ten rok nie zaczął się dobrze Wynik mojej żony z badania histopatologicznego guzka piersi potwierdził przeżuty w DCO wykonano RTG płuc, które wykazało zmiany w płucach opisane jako meta. Została skierowana na morfologie i od poniedziałku jest na chemioterapii (DTIC). Ma słabą morfologię czy ktoś zna jakąś receptę by nie spadała po chemii. Łączymy pozdrowienia i z góry dziękuje za odpowiedzi Roman i Stasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się