Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
      moskwa

moskwa

(11 wyników)
    • senior Radwański jedzie więc Agnieszka będzie rozdygotana
    • Po Tokio i Pekinie Moskwa jest do zdobycia.
    • Następny turniej z udziałem Agnieszki odbędzie się w stolicy Rosji - start za kilka dni. Na razie na oficjalnej stronie zaprezentowano nam (pewnie nie ostateczną wersję) listę zawodniczek gotowych do startu: images.kremlincup.ru/lists_women_en.pdf Rok temu w finale Azarienka pokonała Kirilienko 6-3; 6-4 zatem obie panny mają sporo punktów do obrony (odpowiednio 470 i 320). Isia nie startowała.
    • Piękne zwycięstwo na początek turnieju.Wygrana ze Schiavone 6:3 6:1 Teraz na drodze Uli Karolina szanse są.Wszak Dunka w nienajlepszej dyspozycji i gra już raczej bez żadnej motywacji.Obejrzymy więc mecz o pietruszkęa,a takie czasem bywają bardzo dobre. Brawo Ula!!!
    • Alez ona ma brzydkie usta czy zeby. Ohyda.
    • "Agnieszka Radwańska rozegra w środę mecz II rundy turnieju Kremlin Cup rozgrywanego w Moskwie. Wygrana da Polsce prawo startu w kończącym sezon turnieju Masters. " No, bez przesady, nie calej POLSCE tylko jednej, konkretnej pani, Agnieszce R.
    • www.kremlincup.ru/data/grids/te-f-w-singles-z-maindraw-z-z-z-z-draw-lat.pdf W pierwszej rundzie Radwanska swoim starym dobrym zwyczajem nie wpada ani na Shvedova ani na Bondarenko lecz na #59 w rankingu Piekna Marie Kirilenko. 2 lata temu u niej w domu w Moskwie juz ja pokonala www.sonyericssonwtatour.com/headtohead/maria-kirilenko_2255881_9891/0,,12781~9891~11530,00.html ale ostatnio byly kwasy miedzy nimi i w US Open po meczu odbylo sie bez caluska. W drugiej rundzie #3...
    • "uległa Lucie Szafarovej" - komu uległa? myślałem że grała Safarova, lub czasem w polszy mówią Szafarzowa ale Szafarova to nowość?
    • Ledwo tenisowy świat obiegła wiadomość, że Caro Woźniacka została w Pekinie nową liderką rankingu, a już na stronie internetowej skromnego turnieju Generali Ladies Linz pojawiła się sensacyjna zapowiedź: [i][b]Serena przyjeżdża do Linzu![/b][/i] Równocześnie z Moskwy docierają wieści, że agentka Sereny Jill Smoller finalizuje starania o wizę dla swej chlebodawczyni na czas turnieju o Puchar Kremla. A więc walka na całego! A jeszcze przed czterema dniami z najnowszego numeru biuletynu WTA [i]N...
    • Podliczam ile punktów w rankingu dziewzyny mogą maksymalnie stracić oraz ile maksymalnie zyskać. Trzeci wynik to na czysto odejmowane punkty za ubiegłoroczną Dohę. Musiałem przyjąć jakieś założenie , więc przyjełem , że wszystkie czołowe startują w 3 turniejach : Tokyo , Pekin , Moskwa. Wyjątek dla Clijsters , która na 100% jeśli zagra to tylko w Luksemburgu zamiast w Moskwie. 22. F. Pennetta 2565pkt -140 +2129 -0 (Doha) Koniec : 2425pkt - 4694pkt 21. Y. Wickmayer 2690pkt -355...
    • ...to na razie temat na wyrost, ale trzeba przyznać, że krakowianka gra ostatnio dobrze a czasem nawet bardzo dobrze (Pekin z Diemientiewą i z Bartoli) i po aklimatyzacji związanej ze zmianą czasu na CET w każdym meczu w Linzu gra coraz lepiej. Wczoraj co prawda Isi w pierwszym secie bardzo pomogła Safarova, która rozdawała prezenty w postaci własnych niewymuszonych błędów, ale to już problem Czeszki. Polka już przyzwyczaiła się do zmiany nawierzchni na dywanik i jest pewna swych uderzeń. Wyd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się