Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      niepewny

niepewny

(10 wyników)
    • Dylemat dotyczy sprawy na jaką zwrócił uwagę krakus w wątku o tragedii. Ja sam już zacząłem się zastanawiać, czy miałem mózg "wyprany" przez media przed katastrofą czy media "piorą" mi go teraz. Konkretnie chodzi mi o osobę Prezydenta i jego żony. Odkąd został Prezydentem pomimo, że PiS nie jest i nigdy nie był moją opcją polityczną, jakoś nigdy nie byłem osobiście negatywnie nastawiony do sprawującego ten urząd człowieka, czy to był Jaruzelski, Wałęsa czy Kwaśniewski a w przypadku Prez...
    • Bylo tak,gosc mial dosc placenia zawyzonych stawek w pizetju i przerzucil sie na konkurencje.Wybral najtansza oferte,auto z wyzszej polki ale juz 5-letnie.No i trach-bach zaparkowal w bagazniku innego wspoluzytkownika drog,jego wina.Polazl do ASO po wycene,15 tysiecy + Vat,likwidator powiedzial,ze szkoda gora 10 kafli ale ale,amortyzacja czesci 40 % czyli juz nie 10 a 7 tysiecy PLN a do tego na polisie drobnym maczkiem napisano: udzial wlasny 30%,czyli juz nie 7 a 5 patoli,i tyle do...
    • hej rzeknijcie słowko 1,6 disel focus w wersji silver z manulana klima kombi czy 86 KM diesel w nissanie Note z klimatroniciem i lepszym wyposazeniem cena ta sama jakies 3 tys km na miesiac 3 osoby dzieki za podpowiedzi
    • Nie pisze tu zbyt czesto, wiec moze nie powinienem zabierac glosu? Bylem swiadkiem podobnej awantury na Polonii. Admini jak zwykle nic nie robili, wiec podobnie jak Szerlock ktos zalozyl forum prywatne Polonia-Bis. Dzisiaj juz nie istnieje, gdyz administrator nie mogl poswiecic wystarczajaco duzo czasu na administrowanie. Krok w kierunku zamkniecia spowoduje, ze administrowanie bedzie bardzo czasochlonne, a gwarancji zadnych nie ma! Swiat intrnetu jest anonimowy ...
    • Przeczytałem gdzieś ostatnio (znajdę to podlinkuję), że na przedostatnim kongresie medycznym w Bostonie zwrócono uwagę na dalszą miniaturyzację implantów zawierających elektronikę jako bezcelową ze wzgl. na problem z poprawnym wszczepieniem tak małych układów do organizmu. W wyniku tej tezy szybko wysunięto zadania do dyskusji na kolejny kongres, mające stwierdzić czy istotnie zaprzestać dalszej miniaturyzacji implantów czy też je kontynuować i dopuścić aby wszczepiały je nam roboty! In...
    • Jeżeli jesteś powyżej 30-tki i masz kaloryfer (sześciopak, czy jak to tam zwać) w miejscu brzucha, jesteś gejem. Oznacza to, że nie wychlałeś odpowiedniej ilości piwska siedząc z kumplami w pubie tylko spędziłeś ten czas na jakichś calaneticsach i diecie. Jeżeli masz kota, jesteś gejem. Kot jest jak pies, tylko strasznie gejowaty. Wiecznie się wylizuje, ale nigdy nie podrapie. Jest delikatny w dotyku, no może poza cholernymi pazurami, i miaaauuuczy żeby mu dać jeść. I pomyśl...
    • Informacja kolegi o dzialaniu Link > *********************************** > Jak byc moze pamietacie rowno 2 tygodnie temu mialem stluczke z ewidentnej > winy jednego slepca, ubezpieczonego w Link4. Dzisiaj wiem, ze nie ma chyba > wiekszych zlodziei niz oni w branzy ubezpieczeniowej. Do dzisiaj nie mam > przedstawionej na pismie kalkulacji odszkodowania, natomiast przez telefon > wydarlem dopiero teraz z goscia, ze: (musze wziac oddech, dla ulatwienia > dod...
    • zagadka(5)

Jakie to auto a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/www.edmunds.com/media/il/news/2006/0315/1117h1.vw.gx3.500.jpg to raczej latwe;-) A to? www.27.pl/drwal
    • No wlasnie - Czy zawor PCV (positive crankcase ventilation) wystepuje w europejskich samochodach - bo jakos w samochodach ktore byly w Polsce nie pamietam zeby takowy byl? Wydaje mi sie ze pojazdy europejskie maja rurke bez zadnego zaworu...
    • Objawy: Przy prędkości od 70km/h na trzecim i wyższych biegach uszu mych dochodzi dziwny dźwiek. Takie miękko terkoczące buczenie (nie umiem zneleźć odpowiedniego przykładu). Wydaje mi sie że dochodzi z przodu samochodu, ale nie jestem pewien - nie jestem w stanie zlokalizować źródła odgłosu siedząc za kółkiem. Żeby nie było za łatwo: dźwięk pojawia się TYLKO kiedy naciskam na pedał gazu (czyli kiedy przyspieszam) i w ułamku sekundy znika, kiedy nogę z gazu zdejmę. Wiem, że mam do wymi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna