Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      niezadowolony

niezadowolony

(4 wyniki)
    • Zrobicie coś z tym? Bo nie widzę pozytywnych wpisów ani na blogu ani tutaj (he he ze 2 może są)Bardzo jestem ciekawa...dla mnie koszmar, byłam tu przez ostatnie kilka miesięcy ale teraz aż mnie głowa boli od małych literek i jak tak zostanie to powiem "pa". Forum jest dla internautów jakby nie było. czekam na pozytywne zmiany...
    • Słuchajcie, wszyscy niezadowoleni. Może byśmy zrobili zbiorczą listę propozycji poprawek do obecnego wyglądu forum? Tzn. co nam się nie podoba i co chcielibyśmy widzieć inaczej. Tylko proszę, nie piszcie, że ma wrócić stare :) Wiem, że tak najłatwiej, ale tu trzeba łopatologicznie adminom powiedzieć, co ma gdzie być na ekranie i jaką czcionką, i w ogóle. Nie mówię o zgłaszaniu błędów, tylko ogólnie o oczekiwaniach co do wyglądu portalu. Zaczynam: ----------------------------------...
    • <a href="www.republika.pl/l0l0/pazura.mp3">parę słów, które mogą pomóc</a> - albo zaszkodzić...
    • Ostal nam sie ino licznik... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20317624 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20356732

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się