Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      niezadowolony

niezadowolony

(5 wyników)
    • czytam na forum wiele skarg na warunki panujace w hotelach i organizacje wypoczynku przez niektore biura podrozy. nasunelo mi sie kilka refleksji: - trzeba sie zastanowic, czy cena naszego wyjazdu jest adekwatna do naszych wyobrazen o hotelu do ktorego jedziemy. nie mozna ufac tylko opiniom biura. lepiej sprawdzic wczesniej w internecie czy na forum. jezeli placimy 1400 zl w sezonie od osoby to nie liczmy na wiele. pamietajmy, ze w tej cenie jest tez przelot.hotele maja czesto bardzo wy...
    • I nie piszę tego by polecać tą firmę (sam byłem z Alfa Starem), ale po dość długim obserwowaniu tego forum i czytaniu różnych wpadek biur wnioski same się nasuwają: Najgorzej wypada Big Blue na równi z Triadą - pierwsza "odwala kichę" z powrotami swoich klientów do Polski (czyżby im się pieniążki kończyły na wynajem czarterów? Oj źle to wróży firmie :o/), druga zaś porażającą niekompetencją rezydentów i ciągłymi zmianami hoteli. Następnie możnaby wymienić Alfa Star - gdzie re...
    • Jak co roku poczytalismy forum (x 100), popytalismy znajomych , wybralismy biuro turystyczne,wybralismy hotel, pojechalismy, bylo ok, i przyjechalismy bardzo zadowoleni :)) a na forum tradycyjnie ...uwaga na biuro x , uwaga na biuro y,x,d,s,s,..., a nas oszukali, a nam zmienili hotel itd. TO PO CO UMIESZCZACIE TAKIE WATKI PO PRZYJEZDZIE ZAMIAST POCZYTAC PRZD WYLOTEM (co roku te same watki o tych samych biurach i tych samych przekretach przez nich stosowanych ale a ludzie wybieraja ...
    • "Odkryłam" to forum szukając informacji o Egipcie na dwa tygodnie przed wyjazdem. Imprezę wtedy już miałam opłaconą, zatem nie szukałam tu opinii o BP, ale porad praktycznych od osób, które już w Egipcie na objeździe były. I tym wszystkim, którzy okazali się być skarbnicą wiedzy i dobrych rad dziękuję - dzięki Wam wakacje uważam za bardzo udane. Teraz - tydzień po powrocie - wróciłam na forum, aby podzielić się wrażeniami z udanego wyjazdu. Zrobiłam ponad 1400 zdjęć, udało mi si...
    • Wrocilem przed tygodniem z Sharm wlasnie z EXIMEM.Nic dodac i nic ujac spisali sie na medal.Wprawdzie skreslony zostal wylot z Krakowa ale za to cala oraganizacje transferu Krakow-Warszawa EXIM potraktowal na serio i odbylo sie to wszystko bardzo profesjonalnie,wlacznie z zamiana hotelu w ramach rekompensaty. Co do samego hotelu ,to moge go z czystym sumieniem polecac.Obsluga bardzo mila,pokoje czyste i z ladnymi widokami,jedzonko niczego sobie,5 basenow,do morza i sztucznie usy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się