niezadowolony

(3 wyniki)
  • Czy, ktoś miał wrażenie, że rodzice (przyszli dziadkowie) nie byli zadowoleni z waszych planów powiększenia rodziny? U mnie tak niestety jest i nie potrafię się tym nie przejmować, bo chciałabym, żeby dziecko było oczekiwane i sprawiało radość całej najbliższej rodzinie. trochę mnie to dołuje, szcególnie jak mama stwierdza no jakoś to będzie bo przecież musi być, a za chwię dzieli się wiadomością, że szansa na biźnieki jest większa po 30-tce (kiedyś powiedziałam, że chciałabym bli...
  • Chciałabym się dowiedzieć,jak w Waszym przypadku wyglądają wizyty lekarskie,badania USG? Tzn jaka atmosfera,ile czasu mniej więcej trwa, czy naprawdę możecie liczyć na fachową pomoc itp. Oczywiście nie chodzi mi o wizyty prywatne,bo wiadomo,że ktoś zapłaci to od razu inna sprawa...Ja jestem baaaaaaaaardzo rozczarowana i rozgoryczona. Mój lekarz co prawda jest dla mnie miły,ale to nie o to chyba tu chodzi.Moja wizyta jest zawsze bardzo krótka.Sprowadza się wyłącznie do badania,zważenia m...
  • Pomijając wszystkie "ideologiczne" dyskusje klaruje mi się coś takiego, jeżeli była cesarka na życzenie, w pełni akceptowana, przygotowana to najczęściej kobieta jest zadowolona, nie ma powikłań, później rodzić chce podobnie. Natomiast jeżeli ta cesarka jest koniecznością wynikającą w czasie porodu naturalnego, który miał być tym najwłaściwszym i najlepszym sposobem urodzenia dziecka to wówczas często z tej właśnie grupy biorą się przeciwniczki cc. Oczywiście nie zawsze bo są dzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się