Forum eDziecko edziecko Wózki dziecięce
ZMIEŃ
      niezadowolony

niezadowolony

(5 wyników)
    • Zainspirowana wątkiem "Czy jest ktoś niezadowolony z ari??" :D pytam, czy któraś z was jest jednak niezadowolona z tego wózka. Mam zamiar kupić go na wiosnę. Jak dotąd czytam o nim w samych superlatywach, ale może jednak ma jakieś wady??
    • Wyczekałam się na moje wymarzone pliko w kolorze wave. Dotarło. Wózek dość ok amortyzowany, dobrze rozwiązana kwesia budki i to by bło na tyle. Boczne ograniczniki mam wrażenie, że wyłącznie ograniczają miejsce w wózku mojej 9-miesięcznej dzidzi :(. Ogólnie używam 4 tyg i jestem niezadowolona. Cały stelaż zaczał mi trzeszczeć podczas jazdy :( i to strasznie. Pan sprzedawca w sklepie stwierdził ze taki urok pliko. Wózek jest smarowany i systematycznie konserwowany. Miał ktoś tak?
    • Pisze do rodziców używających tego wózka, ponieważ jak na razie to ten wózek najbardziej przypadł mi do gustu. Jakie są wasze spostrzeżenia? Generalnie chodzi mi o wady/cechy które was denerwują podczas użytkowania. Wózek jakiego szukam to: 4 kołowy, duże skrętne koła, nie musi być lekki. Mieszkam w mieście, mam windę (nie muszę dźwigać wózka).
    • zachęcona opiniami na forum i ja nabrałam ochoty na arię, niestety w moim mieście nie ma jej w sklepach, toteż zaczepiłam napotkaną parę rodziców z dzieckiem o ten wózek i to, co usłyszałam brzmiało mniej więcej tak: mocno zawiedzeni arią, kupili ja 2 lata temu jak mała zaczęła siedzieć za 200 funciaków, aby była do samolotu, małe kółka nie radzą sobie na krzywych chodnikach a w zimie w ogóle, plastikowa i nie polecają. to, co mnie natomiast zaskoczyło wizualnie to rzeczywiście mała si...
    • Czy tylko ja jestem wyjątkiem ?? Mam ten wózek od jakiegoś czasu, byłam nim 2 razy na spacerze i jak dla mnie totalna porażka. Wózek stoi i na pewno już go nie ruszę :) Fatalnie mi się go podbija, ciężko prowadzi, często koła stają dęba na nierównościach na chodniku, kopałam w hamulec więc musiałam go wymontować. Dla mnie ma same wady i jedną zaletę - koszyk ;) To mój 16 wózek i jak dla mnie najgorszy. Jestem inna? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się