Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      niezadowolony

niezadowolony

(5 wyników)
    • Mam ciemnobrązowe,trochę siwiejące włosy mocne i gęste.Farbowałam w domu gotowymi farbami na jakieś wiśnie,kasztany,rudości i zawsze było ok ,mimo że np. kolor był o 2 tony jaśniejszy od poprzedniego zawsze równo chwytał. Zrezygnowałam,bo w gotowcach nie ma koloru takiego,jaki chciałabym mieć,wszystkie dość oczywiste i jaskrawe,mało naturalne. Chodę od jakiś 2 lat do fryzjera ,płacę konkretnie ,bo salon nie byle jaki i jestem coraz bardziej niezadowolona. Włosy mam od połowy praw...
    • Ten krem jest chyba przereklamowany przez was dziewczyny. Oczywiście każdy ma swoje indywidualne odczucia, ale mi on jakoś wyjątkowo nie podpasował. Tzn nie daj mi takiego optymalnego nawilżenia jak np. hydrain dermedicu. Nie mam suchej skóry, a wręcz przeciwnie, jest tylko odwodniona. Więc co to za bzdura z tym przedłużonym nawilżaniem skoro skóra po tym kremie jest podsuszona i napięta? WRRR. A myślałam, że będzie super, bo filtry i w ogóle. Możecie polecić coś w zamian z filtra...
    • Dziewczyny, tak pisalyscie odnosnie tego podkladu i tyle zachwytow, ze chyba zbyt wiele wyobrazilam sobie po takim podkladzie. Owszem jest dobry, ladnie kryje, ale nie jest az tak rewelacyjny, jak by sie wydawalo po Waszych wypowiedziach. Jak dla mnie jest rowny z tym plynnym podkladem Nivea czy dobrze dobranymi ze sredniej polki. Jestem rozczarowana, bo wydalam pieniadze a efekt normalny. W sumie moja wina, bo moglam wziac probki, ale po tylu zachwytach moja czujnosc byla uspio...
    • jakoś nie moge sie przekonac...kiedys kupiłam wychwalaną bazę Bell...wywaliłam..oprócz tego, ze schła godzine nic nie dawała. sally Hansen to dla mnie w ogóle porażka. A moze macie inne godne polecenia bazy, które przedłużają (naprawde) trwałość lakieru? k1
    • Ciekawa jestem opini. Słyszałam, że dobrze strzyga i doradzają fryzure. Moze maci jakies doswiadczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się