Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      niezadowolony

niezadowolony

(3 wyniki)
    • Tankowałam na stacji Shell na Armii Krajowej we wtorek. Wzięłam V-powera, bo jest 30gr taniej na litrze jak ściągają punkty z karty lojalnościowej. To jest rozreklamowane- na tej stacji też. Po czym przy kasie, gdy doszło do płatności, pani poinformowała mnie, że system karty im nie działa i nie może dać mi zniżki (tylko nabijali punkty). Niestety nie byłam o tym poinformowana przed tankowaniem- wzięłabym tańszą. Kobieta powiedziała, że tak już cały dzień. To tym bardziej mnie wkurzyło, bo zn...
    • Chodze do ortodonty od jakis trzech lat.. Aparat- nie staly, tylko taki na noc. Nie widze zadnych efektow, a Pani u ktorej sie lecze, wmawia mi ze efekty sa.. Nie wiem co robic.. czy zostac u niej czy przeniesc sie do ortodonty ktory zaklada aparaty stale.. Czy moze ktos mial podobny problem?
    • Witam wszytskich zbulwersowanych sposobem szkolenia kierowców przez Panią Alicję Kłosińską. Musiałeś/aś dokupywać godziny po obowiązkowych trzydziestu? Za którym razem zdałaś/eś egzamin? proszę o maile na adres piosro@op.pl. Razem możemy więcej pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się