Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      niezadowolony

niezadowolony

(3 wyniki)
    • nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ciagle jestem z czegos niezadowolona albo tez mam wysokie wymagania wobec innych i wobec siebie, caly czas mam wrazenie ze robie za malo, ze za malo zarabiam i za malo sie ucze, za dlugo spie i marnuje przy tym swoj czas, jak mam wolne to kombinuje co by tu robic, na wakacjach mysle ale strata czasu, jestem w jednym miejscu a juz chciaąłbym byc gdzie indziej, do mojego chlopaka mam pretencje ze mnie za rzadko przytula, ze np. na imprezie zamiast ...
    • Czy bedac w tym wieku mozna wyleczyc sie z depresji,jesli mialo sie ja cale zycie.Moja mama mowi,ze od najmlodszych lat bylam ciagle z czegos niezadowolona.A mnie sie wydaje,ze poprostu bylam smutnym,nadpobudliwym dzieckiem z"przejsciami".Ciagle awantury w domu polaczone z rekoczynami,nikogo kto potrafilby Cie zrozumiec.Przebaczylam im wszystkim,tylko dlaczego te smutne i przykrezdarzenia ciagle wracaja?)0Czy szukam w nich usprawiedliwienia za swoje nieudane zycie.Dalam sie zyciu ...
    • Czy jestes zadowolony z zycia? Czy moze jest Ci smutno i codziennie masz "doła" ?? Chcialem sie zapytac Was forumowicze, jak duzo jest tu smutasow, nieudacznikow, osob niezadowolonych, smutnych od samego rana; niewyspanych; wscieklych na swoj los, zycie; widzących tylko czarna strone zycia i egzystencji? A jak duzo jest osob wesolych, usmiechnietych, radosnych np. z tego ze jest kolejny dzien, myslacych pozytywnie i widzacych swa przyszlosc pozytywnie? Prosze wiec o wpisy. Kt...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się