Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      obyczaje

obyczaje

(4 wyniki)
    • Czy to jest takie dziwne, gdy dziewczyna bedaca ze swoim chlopakiem prawie 1,5 roku zaprasza jego rodzicow i siostre na swoje urodziny, ktore zarazem beda stanowily wieczorek zapoznawczy z rodzina tej dziewczyny? Rodzina dziewczyny podchodzi do tego calkiem normalnie, chetnie ich pozna, urzadzi impreze urodzinowa....sa towarzyscy:). Rodzina chlopaka sie zapytuje, niby pol zartem, ale oczekujac powaznej odpowiedzi "Macie zamiar sie zareczyc"? Mnie osobiscie wydawalo sie to nor...
    • obyczaje(22)

żucie gumy drażni mnie akustycznie i wizualnie frak przed godz.16 - nie
    • mieszkam i mieszkalem z roznymi ludzmi z polski, znam takze relacje kolegow, nie dosc ze mam spory stres zwiazany z pieniedzmi to dobijaja mnie sasiedzi, sa rzeczy ktore nie mieszcza mi sie w pale a jezeli chodzi o polakow sa na porzadku dziennym zjadanie komus jedzenia po kryjomu, i nie to ze troszeczke zeby nie bylo widac, nieeee, kto by sie tam bawil, od razu polowe kurczaka i 2/3 zupy, kumpel to w ogole wyprowadzil sie z jednego domu do drugiego bo nie mial co jesc, jak wracal...
    • obyczaje(14)

kto zgadnie jak złotowłosa Inez, która zwykle sprzedaje mi jabłka, sprawdza banknoty? prosze wpisywac ciekawe dziwactwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się