oleje

(10 wyników)
  • Czy w trakcie brania leków stymulujących owulację (będe brała w tym cyklu i próbowała "naturalnie") mogę brać również olej z wiesiołka? Czy jedno z drugim nie będzie przeciwdziałać?
  • Od którego dnia cyklu powinnam zacząć brać olej z wiesiołka i jaką dawkę?
  • Cześć dziewczyny! pomimo nadzieii dostałam znowu okres. Od 16 dnia cyklu lekarz każe mi przymować Duphaston (tak robiłam przez 3 ostatnie cykle)po 2 tabl. przez 10 dni. Moje miesiączki zawsze były bardzo nieregularne, nie licząc oczywiście cykli stymulowanych hormonalnie. Teraz zastanawiam się, czy nie zaczekać aż pojawią mi się objawy owulacji i dopiero po niej zacząć brać lek? Może dla mnie 16 dc to za wcześnie? Temperatury nie mierzę, a jedynie codziennie obserwuję śluz, który ...
  • A mianowicie chodzi o tzw. czynnik szyjkowy, czyli skąpy śluz, a właściwie brak śluzu płodnego. Obawiam się, że to może u mnie powodowac problemy z zajściem w ciążę. Czy któraś z Was miała taki problem, a jednak udało się zaciążyc? A może znacie metody leczenia tej przypadłości? Od tygodnia (od 3 d.c.)przyjmuję olej z wiesiołka i piję len 2 x dziennie i niestety nie zauważam żądnej różnicy. Kiedyś nie miałam tego problemu, a teraz owszem. Zauważyłam, że taki stan urzymuje się od...
  • wiem że lepsze endometrium można jeść orzechy, migdały, morele, pić czerwone wino, ale czy coś jeszcze???? jakie stosujecie metody??? owulacja u mnie jest tak miedzy 14-16 dc, mam wrogi śluz, kilka inseminacji nieudanych za sobą. mój lekarz mówi że dużo kobiet ma wrogi śluz i zachodzi w ciążę w sposób naturalny.czytałam że dobrze jest brać olej z wiesiołka, ale czy coś jeszcze????
  • Miałam dzis rano zgłosic sie na HSG-było ono dla mnie baaardzo ważne,nastawilam się psychicznie-czekałam do zakończenia okresu.Lekarz-pomimo umówienia się-nie mógł dzisiaj.Odechciało mi się wsyzstkiego-całych starań.Mam totalną depresję-chcoiaz myslałam ,że juz bardzije płakac nie mogę.Całe życie byłam radosna.Teraz tylko ból i płacz.Wiem-każdemu może coś wypaść,ale sa telefony.Dla lekarza to kolejne badanie, można je przeprowadzi,c zawsze-ale ja juz nie mam sił:((.MOże znacie lek...
  • Witajcie! Sporo dobrego czytałam o ziółkach ojca Klimuszki i ojca Sroki. Właśnie dzisiaj zakupiłam mieszankę nr3 Ojca Klimuszki. Tylko mam 6dc i nie wiem czy mam poczekać do przyszłego cyklu czy działać od razu? Czekam na na dobre wieści komu pomogły ziółka i najważniejsze kto po nich zaciążył. Może ktoś zna super mieszankę na poprawę jakości śluzu płodnego?
  • w ktorym dniu przed @ spada progesteron?? tak mniej wiecej?? wie ktos?? dziekuje z gory i pozdrawiam:))
  • dziewczyny, zaczynam sie powoli przygotowywac do transferu. moze w przyszlym, albo za dwa cykle. chcialabym wczesniej pomoc mojej macicy i organizmowi przygotowac sie na to kolejne wyzwanie. mozecie mi cos poradzic, co mozna za lekartwa lykac, albo moze jakies owoce? dzieki. pozdrawiam Ewa
  • wieczorem biorę bromergon i olej z wiesiołka, rano castangus i olej z wiesiołka. Od trzech dni zażywam clo, zostały mi jeszcze dwie ( 3 - 7 dc). Wczoraj tzn. w 5 dc przytulałam się z mężem (o dziwo dla przyjemności, bo ostatnio tylko liczę , kalkuluję i...czekam aż mąż skończy..., a potem znowu czekam mając nasdzieję , ze może tym razem się udało.) Problem w tym że wczoraj po tym przytulanku zaczęłam krwawić jakbym miała okres, przepraszam za opis ale to była jakby krew ze śluzem. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się