oleje

(4 wyniki)
  • Powiedział, że to psychiczne najprawdopodobniej, dał zastrzyk w tyłek z hydroxyxyny i odesłał na terapię i do świrologa....Nawet morfologi nie zrobił. NFZ żesz!!!! Idę do Lux Medu...
  • Kwasy tłuszczowe omega 3 i 6 działają podobno stabilizująco w CHAD (tylko je trzeba przyjmować w dużych dawkach). Coraz więcej o tym znajduję w necie. A może by tak spróbować? (oczywiście obok, a nie zamiast stabilizatorów!) Co wy na to? Można to kupić w aptece (tabletki z olejem rybim lub z olejem z lnu). Oczywiście można też jeść tłuste ryby i uzywać oleju lnianego, ale wtedy się nie ma kontroli nad tym ile się kwasów omega przyjmuje. Czekam na wasze zdanie w wywołanym temacie!
  • probowal ktos omega 3? jest to olej z ryb, podobno ma dobre dzialanie stabilizujace i przeciw dep. ale dosc troche trzeba to brac zanim pojawia sie efekty. Bez skutkow ubocznych wiec dlatego sie tym interesuje. Ktos probowal? jak?
  • Ja mam dość, jestem tak reaktywna, że to cholera może wziąć. Byle pierdoła potrafi mnie albo wywindować w hipo, albo skopać w takiego doła, że po ścianach chodzę. Dlaczego ja nie mogę normalnie reagować na życie?! A może dawka stabilizatora za mała, ja już nie wiem, ludzie, niech ktoś ode mnie tę nadwrażliwość zabierze, bo to się robi nie do wytrzymania!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się