Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 19:32 jak wyglądają egzaminy w olsztynie?? Czy egzaminatorzy są ok?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uuuaa Re: WORD - Olsztyn 30.11.07, 11:16 Witam:))) dołączam sie do pytania ,właśnie rozpoczełam kurs i zamierzam zdawać w Olsztynie jak tam jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evika Re: WORD - Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 15:11 hej, ja tez sie dolaczam do pytania, ale mam jeszcze inne pytanie. w jakich osrodkiach robicie kurs? ja w PZM i jestem srednio zadowolona...(szczegolnie z jazdy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WORD - Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 30.11.07, 19:33 Witam.Zdawałam we wrześniu egzamin i zdałam za pierwszym razem.Egzaminował mnie pan. Niewęgłowski, bardzo sympatyczny i młody.Nie znam innych egzaminatorów. Najważniejsze to się nie denerwować.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: WORD - Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 17:20 Zgadzam się z tobą. Ja też miałem przyjemność zdawać u p.Niewęgłowskiego. Spoko egzaminator z niego. Odpowiedz Link Zgłoś