Dodaj do ulubionych

Telefon stacjonarny TP SA a inny operator

IP: 212.59.244.* 21.03.09, 23:02
Mam w tepsie stacjonarny w abonamencie za 50 zeta i chciałbym przejsc gdzie
jest taniej bo mało rozmawiam ale stacjonarny chciałbym jednak zostawić.Co
proponujecie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania b Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.stk.vectranet.pl 22.03.09, 10:01
      W jakim celu zamierzasz pozostawić telefon stacjonarny?
    • Gość: Jaro... Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:57
      Wybrałbym Erę bo jest najtańsza i załatwi papierkowe sprawy za
      ciebie.
      • oryginal23 Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 22.03.09, 17:53
        To dlaczego nie wybierzesz,tylko płacisz telekomunikacji?
        23.
        • Gość: Jaro... Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 19:14
          Właśnie kończę to małżeństwo z tepsą.

Oferta ery bardzo mi finansowo odpowiada.
          • Gość: ON Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.faser.com.pl 23.03.09, 08:52
            DO ORYGINAŁA -CO MAM WYBRAĆ ? DLATEGO ZACZĄŁEM TEN WĄTEK BO NARAZIE NIEB WIEM
            CO MAM WYBRAC .PŁACE TE 50 ZETA A TELEFON SŁUŻY GŁÓWNIE DO ROZMÓW
            MIĘDZYNARODOWYCH (ODBIERANIE) I MOŻE JEST GDZIEŚ TANIEJ UTRZYMAĆ STACJONARNY -
            WIĘC SIĘ PYTAM.
            • oryginal23 Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 23.03.09, 17:51
              Więc odpowiadam.
              Wybierz Prawdę!
              23.
              • Gość: Jaro... Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:59
                oryginal23, czyją prawdę.

Twa wypowiedź świadczy o bezradności w tym temacie i chęci na sile
                swego, zaistnienia.

Era, co jest faktem jest najtańsza nie dając za wiele w propozycjach
                na telefon, ale, kasa za Internet i telefon, pobija wszystkich na
                łeb i szyje.
                • oryginal23 Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 23.03.09, 21:41
                  Jaro,własną prawdę.
                  Czy ja kiedykolwiek twierdziłem,że jestem panem Telefonem?
                  Nie jestem też żyrafą,koniem ani snopowiązałką.Niemniej jednak
                  chęci mam spore i istnieję.
                  To miłe,że dostrzegasz ten fakt.
                  Pozdrawiam serdecznie.
                  23.
            • morelowyksiezyc Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 23.03.09, 20:40
              po pierwsze nie krzycz, bo to nie targ miejski.

po drugie, może abonament oszczędny w Exatel'u? bodajże jest
              promocja, że pierwsze 6 miesięcy jest 50% zniżki, więc płacisz 18.30
              brutto co miesiąc, a potem 36.60.
              • Gość: on Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: 212.59.244.* 23.03.09, 21:50
                Kochany "oryginale" zdarza się , że napiszesz coś mądrego (przykład tematu o
                drogach) ale wybacz, w tym temacie nie pisz już nic więcej bo poprostu nie znasz
                się i piszesz nie na temat a ja naprawde szukam tanszej alternatywy dla
                tepsy.Dzieki niektórym już wiem nieco więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka