Gość: on IP: 212.59.244.* 21.03.09, 23:02 Mam w tepsie stacjonarny w abonamencie za 50 zeta i chciałbym przejsc gdzie jest taniej bo mało rozmawiam ale stacjonarny chciałbym jednak zostawić.Co proponujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania b Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.stk.vectranet.pl 22.03.09, 10:01 W jakim celu zamierzasz pozostawić telefon stacjonarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro... Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:57 Wybrałbym Erę bo jest najtańsza i załatwi papierkowe sprawy za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 22.03.09, 17:53 To dlaczego nie wybierzesz,tylko płacisz telekomunikacji? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro... Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 19:14 Właśnie kończę to małżeństwo z tepsą. Oferta ery bardzo mi finansowo odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.faser.com.pl 23.03.09, 08:52 DO ORYGINAŁA -CO MAM WYBRAĆ ? DLATEGO ZACZĄŁEM TEN WĄTEK BO NARAZIE NIEB WIEM CO MAM WYBRAC .PŁACE TE 50 ZETA A TELEFON SŁUŻY GŁÓWNIE DO ROZMÓW MIĘDZYNARODOWYCH (ODBIERANIE) I MOŻE JEST GDZIEŚ TANIEJ UTRZYMAĆ STACJONARNY - WIĘC SIĘ PYTAM. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 23.03.09, 17:51 Więc odpowiadam. Wybierz Prawdę! 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro... Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:59 oryginal23, czyją prawdę. Twa wypowiedź świadczy o bezradności w tym temacie i chęci na sile swego, zaistnienia. Era, co jest faktem jest najtańsza nie dając za wiele w propozycjach na telefon, ale, kasa za Internet i telefon, pobija wszystkich na łeb i szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 23.03.09, 21:41 Jaro,własną prawdę. Czy ja kiedykolwiek twierdziłem,że jestem panem Telefonem? Nie jestem też żyrafą,koniem ani snopowiązałką.Niemniej jednak chęci mam spore i istnieję. To miłe,że dostrzegasz ten fakt. Pozdrawiam serdecznie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
morelowyksiezyc Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator 23.03.09, 20:40 po pierwsze nie krzycz, bo to nie targ miejski. po drugie, może abonament oszczędny w Exatel'u? bodajże jest promocja, że pierwsze 6 miesięcy jest 50% zniżki, więc płacisz 18.30 brutto co miesiąc, a potem 36.60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Telefon stacjonarny TP SA a inny operator IP: 212.59.244.* 23.03.09, 21:50 Kochany "oryginale" zdarza się , że napiszesz coś mądrego (przykład tematu o drogach) ale wybacz, w tym temacie nie pisz już nic więcej bo poprostu nie znasz się i piszesz nie na temat a ja naprawde szukam tanszej alternatywy dla tepsy.Dzieki niektórym już wiem nieco więcej Odpowiedz Link Zgłoś