organizm

(5 wyników)
  • Czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z głodówką leczniczą? www.glodowka.pl/
  • Ponawiam prosbe o odpowiedz. Moze zaczne od tego, jak to sie wszystko zaczelo. Nigdy nie mialam zadnych problemow z jelitami. Od kiedy pojechalam na oboz, na ktorym jak wiadomo sa tylko 3 posilki dziennie (a ja nie bylam przyzwyczajona jesc o konkretnych godzinach), bylam ciagle glodna. Zaczelo sie okropnie glosne burczenie w brzuchu, ale tylko wtedy gdy bylam glodna. Pozniej liceum, ogromny stres, i od stycznia 2007 roku sie to zaczelo. Szukalam roznych informacji o chorobach jelit, ...
  • Ja osobiscie przestrzegam przed podobnymi doswiadczeniami a wszczególnosci z czosnkiem w roli glownej . Czosnek może wyrażnie nasilać objawy ibs. Pamiętam jak ,bezradna wobec leków pytałam dobrego gastrologa co myśli o pewnym prep. ziołowym dostępnym w aptece ,i on powiedział mi że niektóre rodaje ziól mogą więcej nam zaszkodzić niż pomóc szczególnie dziwne odmiany które sportyka sie w preparatach. Przeciez wszyscy wiemy o dobroczynnym dzialaniu jogurtu , ale u ludzi zdrowych . ...
  • A mozesz powolac sie na jakas literature>>> Aczkolwiek to co piszesz wydaje sie byc absurdalne.....
  • w zwiazku z moja schiza ze moge miec biegunke coraz czesciej siegam po loperamid. Jakie ma skutki uboczne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się