organizm

(4 wyniki)
  • Witam Was. Jestem mamą niespełna 10-miesięcznej Igi. Zajrzałam tu dziś po raz pierwszy i znalazłam tu mnóstwo informacji wskazujących na to że mam podoby problem do większości z Was, choć nie wszystkie z nich potrafię na raz pojąć i ogarnąć. Stąd kilka może dla Was oczywistych pytań. Moja Igunia ma dziś niespełna 10 miesięcy. Badania moczu miała robione regularnie od września ( skończone 5 miesięcy ) bo słabo przybierała i wciąz przybiera na wadze ( słaby apetyt, obecnie w wieku p...
  • Przeczytalam Twoj wpis na "Kto jest kim" i mam pytanie. Dlaczego mielisci eostrzykiwanie teflonem??? Przepraszam, ze to kewstionuje - moje dziecko mialo ostrzykiwanie defluksem, troche czytalam o metodach ostrzykiwania roznymi preparatami, w tym rowniez wlasna krwia, ten teflon wydaje mi sie mniej skuteczny od defluksu.
  • Niedawno pisalam, ze mielismy wideocystometrie, ktora refluksow nie wykazala.Do konca nie jestem przekonana o tym, ze naprawde ich nie ma, bo w koncowej fazie badania corka sie nie wysiusiala, a powinna, i zrobiono zdjecie bez mikcji.Moze dlatego na zdjeciu nie widac refluksu. Nie mija tydzien, a mala ma zakazenie, dostaje Augumentin, w moczu erytrocyty, leukocyty, bardzo liczne bakterie, azotyny, prawdopodobie to bakterie coli, ale jutro dopiero odbiore posiew.Przez weekend podawa...
  • Mój młody, osttanio "jałowy" refluksiak ma przejśc z bactrimu, orotrimu, furaginy na zioła. Czy Wasi lekarze stosuja terapię ziołową? Co o tym myślicie? Zawsze to mniejsze obciążenia dla organizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się