Forum Zdrowie Fibromialgia
ZMIEŃ
      organizm

organizm

(3 wyniki)
    • Ja także gdy rano wstaję czuję się cała obolała.Potem gdy się rozruszam wszystko jest dobrze prócz niezbyt częstego bólu w lewym ramieniu. Więc nie wiem czy to ta choroba. Zawsze staram się poznac przyczyne danej choroby i ją pod tym kątem leczyc a nie tylko truc się lekami leczącymi objawy a jednocześnie działającymi negatywnie na cały organizm. Tutaj znalazłam niektóre przyczyny tej choroby: www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/zdrowie-rodziny/dziwna-choroba-miesni-fibromialgi...
    • Tak jak w temacie. Czy ktoś stosuje sok z NONI, czy to cokolwiek pomoże? We wskazaniach do picia soku z NONI napisane jest, ze na Fibromialgie też. I tak sie zastanawiam czy jest sens wydawać kase, bo niedługo wszytskie suplementy diete będą wszytsko leczyły, ale tylko w "reklamie", a rzeczywistość będzie taka, że wydamy kupe kasy. NA fibromialgię chora jest moja mama - lat 60. Szukamy każdej deski ratunku jak i każdy z Was. Mama nie ma dostępu do komputera i netu, więc ja Was p...
    • czy w ogóle ktoś z was wierzy że można po 10 latach czuć się coraz lepiej , a może nie wierzycie że można w ogóle wyzdrowieć? a może to sceptycyzm to brak nadziei i samozagłada? zamiast leczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się