Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      paka

paka

(3 wyniki)
    • Ostatnio był problem w lidlach z pieluchami w dużych pakach (air premium) a ponieważ używałam tylko tych, wysłałam męża na polowanie. Tak się facet wczuł w rolę, że kupił mi tego stanowczo za dużo i moje dziecko zwyczajnie nie zdąży nasikać we wszystkie, bo mam nadzieję urośnie :-) (gdzieś na trasie z Krakowa do Warszawy jeszcze je dopadł :-)) Mam więc pytanie, ponieważ jak wiem nadal nie ma tych pieluch w Warszawie: może któraś z Was chce odkupić? Cena rzecz jasna taka samiuteńka jak w...
    • Nie ma ich już? No nareszcie znalazłam pieluchę "idealną" i co? Zabrakło? Nie ma ich w żadnym Lidlu... Co jest grane? :-(
    • Moja Zosia jest "opozniona" w rosnieciu o 6 tygodni (choroba, pobyt w szpitalu) i wazy zaledwie 4570g (w miesiac intensywnego dokarmiania przybrala 1080g). Jestem zaniepokojona tym, ze jeszcze nie osiagnela 10 centyla. Bardzo chce przestac ja dokarmiac (niestety musialam, zeby choc troche przybrala), ale boje sie, ze na piersi bedzie przybierac jeszcze wolniej . Prosze, napiszcie ile waza teraz Wasze dzieci, ile wazyly przy urodzeniu, ile spadly i jak je karmicie? Pozdrawiam. Paka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się