Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      porada

porada

(7 wyników)
    • no własnie ma ktoś takie?
    • Kilka dini po nowym roku zdaje egzamin testy AB + praktyka na A jakie macie porady. Dziś byłem na placu i w sumie figury idą mi dobrze ale jakos w mieście nie wiem czy sobie poradze wogule to sie piekielnie boje , tylko czy jest czegoś. Czasem wydaje mi sie ze nie zdam testów a w domu robie max 1-2 błedy , czy zawsze tak jest przed egzaminem ze sie mysli ...
    • jw. egzamin za 2 tygodnie, proszę o jakieś sugestie, rady zwłaszcza od tych, którym się powiodło - chociaż nie tylko...
    • Witam wszystkich, w piątek wybieram się w góry , trasa Kraków - Zakopane. Mam prawko od 2 miesięcy i jeszcze nie jechałem na takiej "trasie". Ma ktoś jakieś praktyczne porady z życia wzięte, ktoś jechał ostatnio tą trasą, lub może wie o jakichs utrudnieniach? Z góry dziękuje za wszystkie życzliwe uwagi :) Pozdrawam
    • Witam wszystkich, w czwartek miałem 1 egzamin w Katowicach, zdałem :) było nas 5-ciu kursantów. Niestety 4 zostały już "ubite" na placu. Przejdźmy do rzeczy, wiem jestem świeży to mój 1 egzamin natomiast wielu z was będzie pewnie też zdawało po raz 1 i też w K-ce, więc chciałem się podzielić moimi spostrzeżeniami.więc let's go: - przede wszystkim nastawienie, wiem że każdy ma inną psychikę i każdy podchodzi do tego inaczej,ale naprawdę nie ma się czym stresować, szczerze powiedziawszy ...
    • Co myślicie. MAM prawie 26 lat. Jak mialem 18 zapisalem sie na kurs prawka w moim miescie. Przeszedlem go, a potem 2 razy na placu nie zdalem egzaminu. Zbliżała się matura wiec dalem spokój. Potem poszedlem na studia do innego dużego miasta w polsce. Tam tez nic nie mialem z samochodem wspolnego. A pod koniec studiów za namową kolezanki poszlismy znów na prawko razem. Od nowa mialem kurs w innym miescie( myslalem że ten stary już się nie liczy). Znów nie zdalem 2 razy na placu i 2...
    • 1,5 roku temu zadawałam na prawko i niestety pięć razy mi się nie udało. Kosztowało mnie to bardzo wiele stresu i dałam sobie spokój. Wszyscy łącznie z instruktorem mówili jeździs świetnie zdawaj! Co mam zrobić by znów uwierzyć w siebie. Z góry dziękuję za dobre rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się