porada

(3 wyniki)
  • Witam, Moja siostra miała w sobotę silny atak o podłozu padaczkowym. Tak stwierdził lekarz. Kilka minut była nieprzytomna, dostała drgawek, ostatnie co pamięta to ucisk na krtań, i skurcz szyi, który wykręcił jej głowę. Zdarzyło się jej to po raz pierwszy. Wam chyba nie muszę pisać, że jest przerażona. Wychowuje syna, z którym zostaj sama w domu, gdy mąż wychodzi do pracy. Siostra boi sie, że dostanie ataku, gdy będzie trzymac dziecko na rękach, karmić itp. Za trzy tygodnie będ...
  • Witam ,piszę bo jestem cała w nerwach i już sama nie wiem co mam myśleć. Wczoraj mój 6 letni synek chyba miał pierwszy atak epi ,pisze chyba bo jesteśmy przed badaniem eeg i jeszcze tak naprawdę nic nie wiadomo co to było. Synek przybiegł po schodach potknął się upadł ,pozbierał się jak to dziecko ,zapytałam go co się stało odpowiedział ze się potknął i za chwilkę znowu upadł na podłogę.Najpierw myślałam że się wygłupia i popisuje przed siostrą ale podleciałam do niego bo się wił po...
  • Byłam wczoraj świadkiem ataku mojej szwagierki. Okazało sie , że to nie pierwszy raz. Atak z utratą przytomności, ślinotokiem (z krwią), dragawkami i juz nie wiem z czym jeszcze, bo byłam wystraszona. Atak trwał kilka minut. Potem nie pamietała ataku, nie pamietała kim jestem, byłyśmy u niej w domu- myślała, że to moja działka (której nie mam), nie pamietała, że od trzech lat jest związana ze swoim narzeczonym. Ten stan niepamiętania trwał godzinę, może półtorej. Okazało się, że t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się