Dodaj do ulubionych

Prawdziwy facet...?

27.06.11, 16:01
Wyglądu nie zmienię. Nie będę chodził do salonów urody i się upiększał. Wystarczy, że na ulicach widzę coraz więcej zniewieściałych mężczyzn. To chyba efekt tego, że kobiety same wychowują dzieci. Ubolewam, że przez pracę i wyjazdy nie mogę uczestniczyć tak jak chciałbym w wychowaniu syna. Chcę, żeby wyrósł na prawdziwego faceta.
sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/magazyn-sportowy/spec-od-dokarmiania-pilkarzy,1,4654648,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • jedzoslaw Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 16:41
      "Wystarc
      > zy, że na ulicach widzę coraz więcej zniewieściałych mężczyzn. To chyba efekt t
      > ego, że kobiety same wychowują dzieci. "

Brawo dla tego pana za logikę big_grin
      • sibeliuss Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 18:35
        Reszta tego wywiadu tylko utwierdza w przekonaniu, że ideą życia tego pana jest bycie męskim twardzielem. Tylko czemu tak uporczywie, ma z czymś problem?
        • jedzoslaw Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 18:37
          Żenada, dramatyczna wręcz smile Tak, kompleksiki jakieś chyba wychodzą smile
          • sibeliuss Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 18:48
            Zawsze mi się wydawało, że normalny facet nic nikomu (i sobie) nie musi udowadniać.
            • jedzoslaw Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 19:17
              Heh, pan trener wie lepiej, na czym polega męskość smile Martwi się, że synek wyrośnie na "ciotę" wink
              • sibeliuss Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 21:38
                Daj Boże, żeby syn był giętym trans smile
          • numu Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 22:40
            a sa jacys ludzie na swiecie co nie maja kompleksow?
            w waszym gadaniu na iles postow nt tego goscia to tez nic innego jak kompleksy wylaza.
            tyle ze inne.
    • karen_walker Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 20:32
      "Ubolewam, że przez pracę i wyjazdy nie mogę uczestniczyć tak jak chciałbym w wychowaniu syna."

czyli wiadomo, co jest dla niego w zyciu najwazniejsze.
      • jedzoslaw Re: Prawdziwy facet...? 27.06.11, 22:10
        To mnie nawet martwi. To coś jak syndrom "syna oficera".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka