Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      przyjemny

przyjemny

(5 wyników)
    • mam problem potrzebuje porady jak domowym sposbem usunąć nieprzyjemny zapach obuwia skórzanego?
    • Jak w temacie, proszę o propozycje ciekawych lokali w wawie (striptiz, go-go - ładne tancerki, miły klimat itp.) na zorganizowanie kawalerskiego ? pzdr
    • Panowie Pomocy!!!! Ostatnio mam taki problem, iz po calym dniu pop pracy gdy scagne buty moje stopy bardzo brzydko pachna. Co mam zrobic?Mam taka prace, gdzie nie moge pozwolic sobie na sciaganie butow i bycie bez nich, by mi sie nioe pocily nogi. Czy sa jakies sposoby na walke z tym zapachem?Jakies moczenia albo cos podobnego? POPMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Z jakich powdów mężczyzna może przestać kochać z dnia na dzień? (wykluczcie zdradę). Chodzi o fizyczność, nudę, czy o jeszcze coś innego?
    • Jak Wam delikatnie dac do zrozumienia, ze Wasze stopy niekiedy nieprzyjemnie pachna? Jakie ewentualnie podjac z wlasnej inicjatywy dzialanie, jezeli powiedzenie wprost jest wykluczone( ze wzgledu na delikatnosc sytuacji )? Moze zaproponowac ( alternatywna gra wstepna??, ) kapiel stop i namaszczanie kremami, masaz palcow etc? Dziekuje za wsparcie Zycze przyjemnego weekendu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się