Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      przyjemny

przyjemny

(10 wyników)
    • Czy przy osiąganiu orgazmu podczas stosunku odczuwacie nieprzyjemne parcie na pęcherz ? Czy możliwe jest szczytowanie bez tego nieprzyjemnego uczucia ?
    • ostatnio podczas rozmowy z kolezanka nie moglam wytrzymac! fuujjj co za odor wydzielal sie z jej ust! dziewczyny prosze o rade jak delikatnie powiedziec jej aby z tym cos zrobila!
    • od dawna mam problem dotyczacy zapachu z ust. Myje zeby, dbam o wszystko a mimo to smierdzi mi z buzi...sadze ze przyczyna jest taka: caly czas, non stop do gardla splywa mi jakas wydzielina, czasami gesta, czasami zadsza.Juz wiele razy bylam u lekarza laryngologa, mialam robione zdjecia i niby nie mam zatok. Wiem, ze to od tego mi smierdzi. Ale co ja mam zrobic,jesli nawet lekarz nie potrafi mi pomoc? to jest nie do wytrzymania!! aha, i jeszcze na dodatek za kazdym razem przy pol...
    • Mam wrażenie że mój ojciec spotyka sie z innymi kobietami za "plecami" mojej mamy(mam wręcz na to dowód). Co ja mam zrobić w takiej sytuacji?
    • Ostatnio poruszyliśmy te temat z moim facetem. Wiem, ze on chce, ale ja nie wiem. Mam watpliwosci choc chcialabym sprobowac. jakie sa wasze opinie?
    • ZACZNE TAK.MÓJ PROBLEM POLEGA NA TYM , ŻE STRASZNIE ,CZYLI CIAGLE CHCE MI SIE PIERDZIEC.WSZEDZIE ,W DOMU,W SZKOLE,NA DYSKOTEKACH, U ZNAJOMYCH.NAWET NIE WYOBRAZACIE SOBIE CO JA WTEDY CZUJE, KDY WSZYSCY NAGLE POCZYJA TEN ,,ZAPACH,,.A NAJGORSZE JEST TO JAK SIE SPOTYKAM Z CHŁOPAKIEM...SA NA TO JAKIEŚ LEKI LUB INNE SPOSOBY??POMÓŻCIE.
    • Mam problem z osiagnieciem orgazmu podczas stosunku i wydaje mi sie, ze znam powod tych trudnosci. Kiedys przeczytalam, ze jesli doprowadzalo sie do orgazmu przez zaciskanie ud, mozna miec problem z odczuwaniem przyjemnosci inaczej. A ja tak wlasnie robilam... Dodam, ze nie mam regularnych kontaktow seksualnych, bo nie mam chlopaka, ale boje sie, ze ten problem sam sie nie rozwiaze... Czy ktoras z Was sie z tym spotkala? Co mam robic? Moze jakies cwiczenia...?
    • Czy dla wszystkich seks jest przyjemny? Niewiem czemu ale mi on jakoś za dużej radości nie sprawia... Robie to z moim chlopakiem regularnie, on ma wieksze dośwaidczenie choc ja dziewica tez juz nie byłam, ale jakoś nie jest mi przyjemnie. Czy ze mną jest coś nie tak? Może ma ktoś jakies wskazówki? Z góry dzieki i pozdrawiam!
    • Dziewczyny, czy po stosunku odczuwacie nieprzyjemne pieczenie w pochwie ? Ja tak mam, dlatego wole to robić z gumką, wtedy tego nie odczuwam, ale zastanawiam sie czy wy też to czujecie i czy to zależy od spermy faceta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się