Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      przyjemny

przyjemny

(4 wyniki)
    • Pomóżcie mi - jak usunąć nieprzyjemny zapach z butów, które są wykonane ze skóry licowanej. Pomimo zawsze dbam o higienę jeśli chodzi o stopy. Serdecznie dziękuję za rady.
    • witam mam pytanie jak usunąć nieprzyjemny zapach z ubrań, wiadomo w szafach na wsi, lub gdzie jest wilgotnosć ubrania "pachą" w dosyć specyficzny spsoób, sa juz przeniesione do mieszkania w którym nie ma wilgoci ale nadal jest problem z zapachem i jeszcze jaki sposób mozna polecić na ubrania z taniej odzieży, bo nie zawsze pranie pomaga
    • Witam! Moja siostra ma bardzo nieprzyjemná sytuacjé w zwiazku z "wymuszonym" zakupem i chcialam Was zapytac o porade, co mozna w tej sytuacji zrobic. Otoz spodobaly jej sie 2 kurtki w sklepie z wyrobami skorzanymi. Umowila sie ze sprzedawca, ze zabierze obie do domu, aby je przymierzyc. Sprzedawca zazadal rownowartosci kurtki jako depozytu, wiec siostra wziela najpierw jedna z kurtek do przymierzenia, nastepnie odniosla ja i wyslala meza po druga kurtke. Sprzedawca...
    • zdarza wam się, że ktoś zwraca wam uwagę, ze ubrane jesteście niemodnie, zbyt skromnie, żle dobrałyście kolory itp.? jak na to reagujecie? mi się trzy razy zdarzyło w ostatnim czasie ,,oberwać" za niedzisiejszy wyglad. jestem ciekawa waszych doświadczeń, bo mi się wydaje że podążanie za modą to osobista sprawa, a ubranie powinno byc na pierwszym miejscu schludne i stosowne do okazji. Zwróciłybyście komuś uwagę, że np. ,,nie nosi się już takich szerokich spodni"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się