Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      przyjemny

przyjemny

(6 wyników)
    • poradźcie co w tej sytuacji moge: otóz reklamowałam kurtke w Zarze. reklamacje uznali i zadzwonili do mnie zeby sie pojawic w sklepie.wiec sie pojawiłam ale nie miałam przy sobie kopii zgłoszenia reklamacyjnego-pani stwierdziła ze musze je miec bo inaczej nic nie wskóram bo potrzebny jest oryginał paragonu. na moje zdziwienie ze przeciez oryginał musiałam okazac przy składaniu reklamacji i ze maja jego ksero dołączone do zgłoszenia reklamacyjnego z moim podpisem -wzruszyła ramionami ze taki...
    • Właśnie zobaczyłam, że można będzie kupić od poniedziałku pościel. Na zdjęciach wygląda ładnie ale obawiam się o jej jakość. Czy któraś może coś podpowiedzieć?
    • Jak w temacie. Gdzie mogę przymierzyć dziecku? Akpol nie ma w tym roku.
    • Pomóżcie która lalka będzie bardziej odpowiednia dla 3-letniej dziewczynki? Znalazłam kilka opini na temat Chou chou ale sa bardzo podzielone i nie wiem czy jest warta kupna??natomiast o Natalii nie ma żadnych opinii-może czyjas córeczka ma taką lalę??? proszę pomóżcie
    • Witam, Czy wszystkie Concordy Lift Evo maja taka beznadziejna w dotyku tapicerke jak model Route66 i Loop. Bo te widzialam i dla mnie to jakis koszmar skoropodobny. Jak materialy innych modeli np. Champion, Mistral, Racer. www.tanimarket.pl/go/_category/?idc=51_49&producer_id=99
    • Bardzo dziękuję za wszytskie rady i opinie. Proszę napiszcie co sądzicie o chusteczkach nawilżających, jaką markę wybrać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się