Forum Auto-Moto Eksploatacja samochodu
ZMIEŃ
      przyjemny

przyjemny

(5 wyników)
    • W moim Renault Megane 2002 silnik 1.4 16V, przebieg 7200 km. Od chwili zakupu w salonie - czuć (nie zawsze) nieprzyjemny zapach - coś jakby "zgniłe jaja". Po kilku interwencjach w serwisie powiedzieli, że w nowym samochodzie to normalne. Ponieważ do konca gwarancji zostało kilka dni po kolejnej wizycie wymieniono sondę lambda za katalizatorem. Efekt smrodu nie ustąpił. Aby uniknąć żartobliwych komentarzy , zaznaczam ani ja ani nikt z pasażerów nie jest żródłem tego zapachu :-) Mare...
    • hej. w Srodku mojego auta kilka dni temu pies zwymiotował swój obiad i po usunięciu tego wszystkiego jest zapach, którego nie życzę nikomu. Jak mogę go usunąć? - nie chodzi tu o jakis zapach typu choinka na lusterko tylnie tylko coś co bede mógł użyć na ta powierzchnie. jeśli ma ktoś jakis pomysł to proszę o radę. babcine sposoby tez sa mile widziane:)
    • przy wlaczonej klimatyzacji i zamknietym obiegu powietrza nieprzyjemny zapach i paruja szyby vw touran
    • Czy Ktoś się orientuje ile powinna wytrzymać uszczelka pod głowicą silnika w Fabi 1.4 68 kM. Pierwszy raz była wymieniana w 1 roku, 10000 km na gwarancji, a po 30000km to samo. Samochód ma 3 lata. Czy można żądać wymiany na gwarancji. Objawy te same duży ubytek płynu chłodniczego i przy jeżdzie na wyższych obrotach nieprzyjemny zapach w wewnątrz samochodu Dzięki
    • Mam problem z klima, ktory pojawia sie po jej wylaczeniu. W kanalach dolotowych pojawia sie wtedy osobliwy zapach. Probowalem juz czyscic kanaly dolotowe i filtry - niestety bez rezultatu. Moze ktos z was mial juz taki problem i udalo mu sie go usunac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się