Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      psy

psy

(7 wyników)
    • U mnie w szkole w łodzi zorganizowali wprost niesamowicie inteligentną akcję szukania narkotyków z pieskiem. Podobno z potem czy jakos tak wydala sie jakos won ktora pies moze wyczuc. Teraz licze na wasza pomoc. Co mozna zrobic zeby pies nie wyczul narkotyku, chodzi mi tu o THC marihuana. Z moczu to wiem, pic duzo wody, isc na saune na pare godzin. Wymyslilem jeszcze zeby kupic dezodorant anty-prespirant. Zmienic ubranie? Tyle znalazlem w necie. Dawajcie swoje propozycje. Pr...
    • W dzisiejszej wyborczej jest artykuł o tym że w Wielkiej Brytanii nie będą leczyć palaczy: www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3844759.html Nie palę od kilku tygodni. Wcześniej rzucałam wiele razy i wiem, jak ciężka to chotoba. To nie jest tak, że palacz pali na własne życzenie. Czemu państwo czerpie zyski z akcyzy i nie pomaga osobom, którym sprzedaje truciznę? Alkoholicy i narkomani mają ośrodki AA, a palacze uważani są za jkieś dno. Ten artykuł i własne doświadczenia skłoniły mnie d...
    • Mieliscie cos takiego: Idziecie sobie wesolutko chodnikiem... - Przygodnie spotkanym przechodniom rozdajecie swoj pogodny usmiech, jestescie odprezeni a Pogoda Ducha Was nie opuszcza a tu raptem ni stad, ni zowad zza bramy rozlega sie glosne szczekanie... - Sytuacja ta wytraca was na moment z tej wewnetrznej harmonii i rownowagi duchowej, na dodatek - jak na zlosc szczekanie to wywoluje prawie zawsze ujadanie innych jeszcze psow, te jednak (Bogu dzieki), po tym pierwszym szoku, n...
    • Dwa dni temu odeszła moja ukochana sunia, bokserka. Miała 5 i pół roku, zmarła ma moich rękach, w obecności weterynarza, podczas króplówki. Lekarz robił jej masaż serca a ja sztuczne oddychanie wdmuchując jej powietrze do noska swoimi ustami. Widziałem jej gasnące oczy. Błędna diagnoza poprzedniego lekarza, nieleczona na zapalenie ucha, tylko na uraz kręgosłupa, gorączka 40 stopni, odwodnienie, może szok po lekach zmienianych. Nie jestem lekarzem, nie znam się na tym, sąsiad weterynarz za...
    • W wątku "kalendarz alkoholiczki" napisałam, że w ramach utrzymywania abstynencji odbywam wieczorne spacery z psem, podczas których robię "rachunek sumienia". Przypominam sobie wtedy swoje brzydkie alkoholowe grzechy i wniosek zawsze jest jeden: gdybym dalej piła, to zamiast spaceru, mogłoby być tak, że siedziałabym w domu ze skołataną głową. Tranzyt odpisał mi, że ciekawe kto pierwszy zerwie się ze smyczy: ja, czy pies? Zaniepokoiło mnie to. Bo czy coś robię źle? Czy wogóle j...
    • Do roboty alkoholiku jeden z drugim :)) Larum grają! wojna! Nieprzyjaciel w granicach! a ty się nie zrywasz! szabli nie chwytasz? na koń nie siadasz? ...
    • zobaczylem taki komentarz na forum gazety Bo kto pijaka nie umie szanować Ten w niebie kropli wódki nie dostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się