psy

(21 wyników)
  • chodzi o klik dziennie do 19. grudnia. /to powtórka jest akcji "Nakarm psa z Szerlokiem"./ mirror.info.tablica.pl/nl/jsp/m.jsp?c=42158bc90937ffefbc
  • szczeka jak oblakana pozera kable, plastik, metal i co jej pod pysk podleci na dworze wciaga przez kaganiec kazde smierdzace paskudztwo rozgryza koldry, poduszki i koce. moj ukochany patchwork zredukowala do obrzydliwej, podziurawionej szmaty smialkom przemieszczajacym sie po domu obgryza spodnie i spodnice (pani zooterapeutka nazwala to ostatnie pieszczotliwie zachowaniem lowczym) w nierzadkich chwilach dysforii warczy wyjatkowo zlowieszczo i gryzie do krwi jakby tego wszys...
  • tylko kilka dni będzie trwała akcja schroniska w Poznaniu, która polega na tym, iż jest możliwość załatwienia darmowej karmy dla psa, tym razem ze schroniska w Gaju i Kaliszu. wystarczy kliknąć raz dziennie na wybranego pieska. to nic nie kosztuje. na stronie są fotki i opisy wszystkich psów do nakarmienia oraz lista najczęściej i najrzadziej karmionych. ja karmię Selenę z tej drugiej listy. link do strony : szerlok.pl/nakarm_psa/
  • Ideologia jest jak PR i reklama. Możliwe, że w kapitalizmie, w którym już zasadniczo nie jest się głodnym i zaspokojone ma się potrzeby rządzić coraz bardziej zaczyna PR-owiec, który ma wcisnąć niepotrzebny nikomu towar. Bo na końcu reklama dźwignią handlu, a w końcu będzie już chodzić tylko o reklamę własnej osoby. Sprzedaje się raczej uczucia, historię, a nie materialne towary. Ale zasadniczo zawsze wiemy, że to inżynier jest najważniejszy, ekonomista liczący kasę, a na końcu porządku dziob...
  • www.glosgdyni.eu/index.php?option=com_rsgallery2&page=inline&id=2983&Itemid=204 [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ee/tg/llro/pX6lGdLcsvhhbjb4cX.jpg[/img] mój faworyt
  • www.youtube.com/watch?v=tNDk8cjyFe4&feature=player_embedded
  • Najpierw to Was pozdrawiam po wielu miesiącach depresyjnego milczenia. A teraz do rzeczy. Wiem, że to nie to forum i mogę dostać po głowie, ale mi wszystko jedno. Psi koziołek (pomieszany chyba z terierem) się przyplątał i trzeba było ratować, bo wyrok śmierci dostał za ganianie kur sąsiedzkich. Gania też koty. Psy i ludzi kocha. Ponoć wyrzucili go z samochodu we wsi i sobie odjechali zadowoleni, że problem znikł. Może i dobrze, bo jego reakcje wskazują, że był bardzo bity. Bity był pewn...
  • jest zajebista. dotknac czubkiem stopy czegos zimnego na podlodze (psie siki???) i nic. na balkonie naprzeciwko jakies stroik chuj wisi i nawe mnie nie rusza znaczy sie nie wkurwia. teraz bede spal kilka dni
  • I tak Isabelle zwiała mi ze zlidu, prawda BELLU? Zakopałas sie na forum z wieszakiem i myslisz że sie tam nie znajde? Do tego wziełas ze soba te wypasiona krowe Iwone od jej ryja żygac mi sie chce. Pogoda idzie i krowa bedzie musiała pokazac brzucho, na razie solarium i te sprawki. jebło mnie. Czuje sie oszukany w h. Zdechła mi suka. Pierdole trzy po trzy. Pomozcie mi, prosze bo sie zapije na smierc.
  • nie ma co czytać, to ja się pochwalę, że dzisiaj bliska mi osoba powiedziała, że ja to tylko wyszukuję problemy i mam pretensje do całego świata, ze mnie Pan Bóg stworzył.
  • Przyszła kryska na Matyskę. Druga jest już po. Źle to zniosła, ja też nie dobrze, choć z innych powodów. W gabinecie mówili: Pani taka nakręcona. Tylko Wy wiecie jak to jest, kiedy robi się z wysiłkiem to co się powinno. Tymczasem dusza chce się zamknąć w swoim pokoju w ciszy i samotności żyjąc w wirtualnym a nie realnym, obcym nadal świecie.
  • stadami biegają nieszczęścia. kot zasikał kapę, koc. do kuwety nie zdążyła. chyba jest chora ona - sika co chwila, płacze, pije, nie je - może to cukrzyca. chciałam szybko wyprać - pralka wylała i wody było razem z jej sikami, nie w przenośni, ale dosłownie po kostki w połowie mieszkania. jak się usiłowałam z tym uporać, niechcący w tę wodę zrzuciłam pilota - nie działa. potem się okazało, że nie działa kuchenka elektryczna. następnie, że komputer ledwo goni, bo dotąd nie zro...
  • zauwazylem ze pytalas o niego w tamtym watku wiec dziwna sprawa z piesem bo: na wygnaniu zylo mu sie b dobrze, jadl glownie resztki typu smieci ale tez dobre zeczy. mam wrazenie ze czasem przypolowal na cos zywego bo sie szwendal samopas i wracal. duzo sie tarazal w padlinie i posuwal suki jak mysle bo mial szczesliwa twarz. w domu jak jadl te psie guziki ze sklepu to byl chudy i jakis taki wylinialy, bokiem chodzil. a teraz to sie przerazilem ze moze on jest jednal rasowy:(( bo juz na...
  • Ciemno i zimno. Pies najbardziej pokrzywdzony, chociaż w porównaniu z jego psią codziennością nie powinien narzekać. Miska pełna była, posłanko z ciepłej kołderki, tyle że nie na pokojach a w sieni.Dziewczynki zawinięte w pierzynę, tylko nosy na wierzchu. Do tego gra jakaś dziwna wschodnia rozgłośnia, chyba ukraińska. Radio tu tak ma, że się przestawia z jednej fali na drugą wedle własnego uznania. Pogra, znudzi się i znów zmienia. A niech mu będzie, znośnie, rozgrzewająco grają. Z gwin...
  • dobrze, że jesień blisko jesień to zawsze najlepszy kawałek roku ale jednak z wiekiem dupa twardnieje i skóra. a wrażliwość (przewrażliwienie) zanika i podatność na nieszczęście pośród braku siły na dojście do łóżka czuję, że niewiele można mi niedobrego zrobić
  • szczury nie atakują. fikają jedynie wtedy, gdy są zapędzone w kozi róg : " O szczurach skaczących do gardła krążą legendy. Same media nagłaśniają historie, po których deratyzatorom dosłownie opadają szczęki. 13 lipca br. popularny portal e-Fakt donosił: „To się dzieje naprawdę! Gdy tylko się ściemnia, do mieszkania Elżbiety Zawadzkiej (77 l.) na parterze bloku przy ul. Księcia Witolda w Pszowie (woj. śląskie), wchodzą szczury i żywcem jedzą chorą na Alzheimera kobietę. J...
  • Zapomnieć, gdzie się miało głowę.
  • Baby sie podjarały bo tam same baby zostały. Wiazanka leci że aż miło, żra sie kwoki jedna druga wyzywa, forum pojdzie w cholere i padnie. Kurwa moja suka ma chyba depresje bo siedzi i patrzy. I co jej kurwa dodać do miesa żeby tak oczmi nie przewracała? -- pierdolic sygnaturke
  • to pies kota wychrobota.
  • że na FD w wątkach najpierw patrzę KTO pisze, a dopiero potem czytam. czytam nicki z tego forum i niezmiennie ukochaną bertrandę. a jak nie ma ww. to omijam. lenistwo? znudzenie? cholera wie. w każdym razie tam się nic nie dzieje. dobranoc państwu, jutro wstaję godzinę wcześniej niż zwykle. i tradycyjnie: ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jak mi się nie chce :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się