psy

(9 wyników)
  • W środe wieczorem ugryzł mnie pies. Właściwie to tylko zadrapał mi udo zębem przez spodnie, wygląda to jak zdarta skóra np. przy przewróceniu się. Rana była niewielka. Wstyd się przyznać ale to mój pies i nie był on w tym roku szczepiony. Ranka się właściwie zagoiła, nie boli ale jest wkoło sina, chyba dlatego, że mnie"uderzył"tym zębem. Nie byłam u lekarza, nie przemyłam też niczym rany, bo wydawało mi się, że to tylko zadrapanie, więc nic mi nie będzie. Niestety dziś sporo się naczytałam o ...
  • Znajomi mają starego psa w mieszkaniu.Zastanawiam się czy on nie zostawia jakiś zarazków,które mogłyby mi teraz szczególnie zaszkodzić,jestem w I trymestrze ciąży.Zastanawiam się czy do nich jeździć czy raczej unikać przebywania w jednym pomieszczeniu ze starym kaszlącym i śmierdzącym psem.Musze to jakoś powiedzieć mojej kolezance ale chciałabym znać jakieś konkretne argumenty,żebym mogła jej wytłumaczyć tak,zeby nie poczuła się urazona,poniewaz ten pies jest traktowany w domu jak...
  • Może to głupi wątek i nie powinien się znaleźć na tym forum. Dziewczyny jak mam sobie poradzić ze strachem? Może to głupie ale ja panicznie boję się...psów. Lęk jest tak wielki że uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie np. wyjście na spacer itp. Nigdy mnie żaden nie ugryzł ale wiele moich znajomych tak, byłam tylko kilkakrotnie zaatakowana.
  • mam okres, jestem chora, nie mam jak isc pobiegac, nie wiem o co chodzilo mojemu chlopakowi i jeszcze zdechl moj pies i teraz siedze sama w pokoju przed kompem i rycze i mam dosyc wszytskiego
  • Czesc szanowne Panie ! Mam poważny problem ! Moja żonka chce psiaka, ale nie byla jakiego, bo bernardynka ! Warunki domowe nam za bardzi na to nie pozwalają, ale jakoś byśmy go w chacie upchnęli. Problem jednak polega na tym, że ja chcę Syberian Huskiego ! Jak tu pogodzić te nasze zachcianki ??
  • tragedia-każda noc to koszmar-chodzę niewyspana! Z jednej strony mój chłop chrapie jak najęty a za ścianą-PIES!!!!!!!! Ten to pod ręką ale psa musze chodzic i szturchać! Na serio-ja cierpię!Juz parę nocy zarwałam-bo jak mnie cos wybudzi z półsnu to potem masakra,zebym zasnęła.Może macie jakieś sposoby? Tylko nie piłeczki do tenisa:)
  • W JAKIM SKLEPIE MOŻNA KUPIĆ STOPERY DO USZU??
  • Pani doktor,przez przypadek robiac sobie badania kalu do ksiazeczki pracowniczej.Zauwazylam bialego,podluznego ksztaltu pasozyta,wijacego sie.Wiem ze w ludzkim ciele sa pasozyty jednaki mimo wszystko czy powinnam zrobic badania bardziej szczegolowo? Co to moze byc?
  • sa straszliwe, przypuszczalnie kot albo pies zostawil je w moim lozku, nie jest ich zbyt wiele, bo mam 1-2 ugryzienia na noc, czasem zadnego, ale strasznie mnie to krepuje. nigdzie indziej w domu ich nie ma, pogryziona bywam tylko rano. jestem strasznym czysciochem, odpchlilam juz zwierzeta, wyczyscilam pomieszczenia, zmieniam posciel co kilka dni, wietrze koldre a one wciaz tam sa! czy jest jakis specyfik albo sposob dzieki ktoremu moglabym sie pozbyc tych pasozytow?! bardzo pros...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się