mirabelle7 14.05.08, 11:31 Czy ktoś słyszał o niej lub u niej był ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabelle7 Re: Wróżka Agafia 14.05.08, 17:56 Nikt ? Wróżka przyjmuje w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
nieuczek Re: Wróżka Agafia 14.05.08, 21:23 byłam zarówno ja, jak i moja koleżanka, jesli chodzi o to co się teraz dzieje w Twoim życiu może ci udzielić w miarę wiarygodnych informacji co do reszty to raczej nie, mnie osobiście troszkę zirytowało totalnie psychologiczne podejście do osoby, generalnie wrażenie nie najlepsze,ale po ostatnim dzien dobry tvn o wróżkach moze sporo osób do niej się udać Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Wróżka Agafia 15.05.08, 09:39 Psychologiczne podejscie ? To chyba bedzie niezle spotkanie , bo za rok bede Pania magister psychologii , wiec moze byc ciekawie . Z reszty wypowiedzi rozumiem , ze przyszlosc sie nie sprawdza ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia24 Re: Wróżka Agafia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 14:37 Tez tak uważam że zbyt sie podpytuje, patrzy na sytuacje trochę od strony psychologii.A życie bywa bardziej zaskakujące i nieprzewidywalne. Z perspektywy czasu, moge powiedziec że się sprawdziło 70%, jednak sam przekaz wrózby był nieco omylny i własnie może nawet podciagniety pod to, co klient mówi, wygląda. Gdyby mi powiedziała to co wyszło, nie wypytując mnie ani nie dopasowując wrózby do mojej sytuacji i tego co powiem, inaczej bym to odebrała. Ja to odebrałam tak, że chciała dopasować, dodać coś od siebie, zamiast powiedzieć wróżbę zupełnie bez stronną, przez to dopasowywanie namieszała i wyszło bez sensu. Ogólnie tez szkoda że jedna godzina u niej to mało, więc wychodzi drogo, ponad 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Wróżka Agafia 15.05.08, 22:59 Z mojej telefonicznej informacji wynikało , że seans trwa godzine i kosztuje 120 zl . Nie dam sie wypytac , bo to moja zelazna zasada podczas wizyt u wrozek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia 24 Re: Wróżka Agafia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:28 Może teraz wystarczy godzina, jak ja byłam po godzinie, Pani agafia zaproponowała drugą godzinę gdyż nie wszystko zdążyła powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś