raczki

(5 wyników)
  • Witam, po kilku cienkich miesiacach w zyciu osobistym i grubych w pracy, spotkalam kogos . Ten ktos jest blizniakiem (04.06.62) a ja raczkiem (09.07.73 ).Czy ten uklad wrozy cos dobrego ? Kiedys pytalam sie na forum o ten uklad, ale nie otrzymalam odpowiedzi. Mam jednak tym razem nadzieje, ze otrzymam odpowiedz, a moze powinnam pojechac na wakacje ? :)) Pozdr. Sfustrowany , ale optymistycznie nastawiony do zycia raczek
  • Czy mogą się wypowiedzieć kobiety z pod znaku Raka, jakie jesteście, co lubicie, czego nie. Co oczekujecie od swoich partnerów, czy jesteście skryte w swych uczuciach, czy raczej otwarte ?
  • zastanawiam sie nad związkiem z baranem jednak widze ze nasz charakter się dość rózni chciałabym prosić o kilka wskazówek na temat tego czym zaimponowac baranowi a co go drazni i denerwuje?
  • co wy nato jest jakas parka zpod takich samych znakow? a jak ta to jak im idzie
  • RAK - BYK(31)

moje ania to raczek - ja jestem bykiem - powiedzmy ze w 90% oboje zgadzamy sie z tym oroskopem czy wrożbą - wydaje mi sie ze jestesmy dobrą parą i myślę ze uda nam sie:)))) pozdrawiamy-Ania i Marek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się