Forum eDziecko edziecko Rówieśnicy
ZMIEŃ
      raczki

raczki

(4 wyniki)
    • No właśnie, wszystkie mamy piszące na forum mają takie maleństwa z 2002, 2003 roku.Rzadko pisze się o dzieciaczkach z 1998.Ja jestem mamą Idy, urodziła się 2-07-1998.Ciekawa jestem czy w porównaniu z innymi dzieciakami (oczywiście ten sam rocznik) jest chudsza, czy może wyższa, czy rozwija się tak samo jak większość dzieci w jej wieku.Bardzo mnie to ciekawi. Kurde, mam nadzieję, że odpisze jakaś mama, bo będzie mi smutno i poczuję się strasznie stara.....a mam 24 lata. Całuski d...
    • ... czy to musi oznaczac rozwoj "po terminie"??? Moj skarbus ma od wczoraj trzy miesiace a nadal nie wie, ze Bozia dala raczki.Nie bierze piastek do buzi, nie chwyta zabawek... Lekarz powiedzial ze mozna jeszcze poczekac, bo urodzila sie za wczesnie. Czy zawsze juz wszystko musi byc pozniej? Czyz nie kazde dziecko ma swoje wlasne tempo, nie koniecznie to opisane w ksiazkach? A jak to jest z Waszymi 3miesiecznikami? Robia wszystko ""terminowo""? A moze ktoras z Was tez urodzila wcze...
    • zapraszam mamy dzieciaczkow wakacyjnych:) Moj synek Borys-ur 29 lipca 2006r.:)
    • Jestem ciekawa jak maja sie wasze 6 miesieczniaczki.Moj synek konczy jutro 6 miesiecy i wazy 7300.Przekreca sie juz z brzuszka na plecki i odwrotnie,przeklada zabawke z raczki do raczki,"mowi"mamamamamamam :),je juz zupki,kaszki,deserki no i w nocy cyca.Jest przeuroczy ciekawy wszystkiego.Budzi sie w nocy tylko raz.Spi od 20:30 do 4 rano a potem budzi sie o 8 rano.Ale jest z niego super gosc!! Pozdrawiamy Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się