raczki

(11 wyników)
  • strasznie napalilam sie na tego Bumbleride Indie i juz nawet wybralam opcje "kup" w tym czeskim sklepie, ale przy koncu sie wstrzymalam... bo meczy mnie ta wysokosc raczki - no nikt mi go nie mial mozliwosci jeszcze zmierzyc a w necie znalazalm info, z ktorego wychodzi, ze nie zlamana raczka jest na wysokosci 88 cm - no nisko strasznie, troche podniesiona do gory w dalszym ciagu dooopy nie urywa -102 (ale w tym ulozeniu juz blizej ramy wiec boje sie ze bede o dol kopac, z kolei w najwyzszej ...
  • czy majac 175cm bedzie mi sie wygodnie go prowadzic?
  • czy mozna dokupic do tego wozka taka raczke fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2050194,2,1,Przerobiony-City-Mini.html?
  • Dziewczyny potrzebuje pomocy-dzis sprzedalam moja Elee i zostalam przy Zapku tylko ;-/ i potrzebuje wozka Przemyslalam co chce-Stokke odpada waza jest dla mnie amortyzacja po Eleii ;-) A wiec- wozek musi: -miec szerokie siedzisko -najlepiej nie kubelkowe - duza bude -duzy kosz na zakupy -tylnie kola duze przednie male skretne -PRZEKLADANA RACZKE TO NAJWAZNIEJSZE!!/tak zeby te tylnie wieksze mogly isc do przodu po nierownosciach -dobra amortyzacje i chyba to tyle cena nie gra roli...
  • kupiłam techno z 2007r w zarąbistej okazji przysłano mi go wypranego, pachnącego, nieuszkodzonego... poza rączką, ale o tym wiedziałam, aż w szoku byłam, bo zazwyczaj dostaję wszystko brudne pochwalę wam się ceną, bo i tak go wywożę, będzie mieszkał w Holandii, żebym nie musiała wózka wozić ;) dałam... uwaga !!! 60zł + przesyłka !!! obszyłam mu rączki sama, bo dotarł do mnie dopiero wczoraj, a w piątek wyjeżdżam, więc nie dałabym rady już niczego zamówić, mam je obszyte na stałe, ni...
  • Witam, zakupiłam wózek Graco evo, wahałam się długo, bo nie mogłam go zobaczyć "w realu" wiec kupiłam w ciemno. Jest idealny, ale pojawił się problem. Brak regulacji wysokości rączki, jestem dość wysoka i już po pierwszym spacerze zaczęło mi to przeszkadzać:( Czuję jakbym musiała się do niego schylać. Szukałam pomysłu aby jakoś to wydłużyć, może doczepiana dodatkowa rączka?? Ma ktoś może jakiś pomysł na to? Proszę o pomoc :)
  • wytłumaczcie mi krok po kroku (jak głupkowi ;) ) jak się ten wózek składa i rozkłada... rozłożyłam jakoś, ale mam wrażenie że powinno iść to zwinniej :D złożyć już nie umiem... ;) co może być powodem że jedna rączka się nie wysuwa? myślicie że jest np. tak zabrudzona? jutro go włożę do wanny, wyczyszczę i może psiknę jakimś smarem w szczelinę przy rączce
  • Czy mogłaby mi któraś posiadaczka zmierzyć maksymalną wysokość rączki w tym wózku? Bo się obawiam, że może byc za nisko... mam 178 cm wzrostu. Z góry bardzo dziękuję :)
  • Hej, planowałaś kupć Nippera, masz go już może? A jeśli tak to co o nim myślisz?
  • chce kupic spacerowke-parasolke do 1000 zl najwyżej, która rozkłada się na płask. zastanawiam się nad jedną z wymienionych marek. polecicie coś?
  • A wiec dopiero 5 minut ogloszenie i chyba juz sprzedalam orbita i terraina :) Myslicie ze to dobra kombinacja Baby jogger i maclaren xlr? Oczywiscie czasami mam jakiegos cameleona czy jakas teutonia Ale to tylko ten cam teutonie jak do sprzedania kupuje A lubie miec "swoje" wozki :) Wiec z tad pytanie Baby jogger jedyne co to boje sie tego podbijania probowalam w sklepie Iiiiw porownaniu do terraina tragedia Bo raczki sobie skora obszyje jak Sylki swojego bee Wiec tylko te podbijani...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się