raczki

(8 wyników)
  • Witam. Moja 4 letnia córka 3 tygodnie temu dostała wysypki o której pisałam. lekarka w GP stwierdziła ze to "nic", a polska doktorka ze to ospa wietrzna. dzis po krostach nie ma sladu. pozostał dziwny,suchy kaszel i od 5 dni skóra na raczkach po wewnetrznej stronie zaczeła pekac. robia sie małe pecherzyki które pękaja.to samo zauwazyłam na paluszkach u nóg.co to moze byc? juz chciałybysmy przestac chorowac. bede wdzieczna za kazda podpowiedz. pozdrawiam i dziekuje
  • mam problem i nie wiem czy to normalne jest czy moze Julka jest wyjatkiem.Moze byc cieplo ubrana , przykryta kocykiem , ogrzewanie wlaczone a i tak ma zimne raczki.Nie zawsze ale czesto.W nocy spi w body , spioszkach , spiworku i nakryta jest kocykiem polarowym , oprocz tego nastawiam ogrzewanie ,wlacza sie ok 3 w nocy.Wiec ma cieplutko , a jak rano sie budzi to raczki ma zimne.Co to moze byc???Sprawdzam na karku i tam jest cieplutko.Wiem ze tam sie sprawdza czy dziecku jest zimno czy n...
  • Chce kupic a nie wiem czego szukam :)
  • Nestety ale musze zmienic wozek mojemu 8 miesiecznemu synkowi. I tu wybor: spacerowka czy parasolka?? Wiem, parasolki sa praktyczne ale mnie zalezy na tym aby raczka byla przekladana i zeby mozna bylo opuscic oparcie do spania. Czy wiecie gdzie moge kupic taka spacerowke? A moze ktoras z Was ma taka i podpowie mi nazwe? dziekuje Sylwia
  • witam wszystkie mamy!Moj synek ladnie juz stoi przy mebelkach i zaczyna sprawnie chodzic prowadzony za raczki-zastanawiam sie gdzie moge kupic dobre buciki dla niego..moze polecicie mi jakies sklepy/firmy??dziekuje bardzo za pomoc-pozdrawiam
  • Chcialabym niespelna dwuletniej corce kupic playdough (plastoline) ale nie wiem ktora. Macie jakies swoje typy? Widze ze te z ELC nie maja walkow. Kupuje sie je osobno? Nie jestem doswiadczona w tej sprawie wiec prosze o oswiecenie:)
  • na poczatku milo ze juz wrocilas i znow sie udzielasz gypsi:) mam pytanko, a wlasciwie problem. Moj maly wlasnie skonczyl 11 miesiecy, jest zdrowy-a przynajmniej na takiego wyglada, rozwija sie ksiazkowo, ksiazkowo tez przechodzi zabkowanie-wszystkie objawy..niestety:) martwi mnie natomiast jego zabawa - bo poki co tak to traktuje otoz uwielbia bic glowka. Podchodzi do kanapy i uderza glowka, do nas, do zabawek generalnie do wszystkiego! Nie wiem juz czy to zabawa czy objaw cze...
  • Witaj! moze moglabys mi pomoc/doradzic. Mam 3 mies coreczke, ktorej sinieje obszar skory nad i pod wargami, paznokietki, a czasem i cale stopki czy dlonie. Bylam u GP, osluchal moze z 5 sek przez spioszki po czym powiedzial: "nie widze nic niepokojacego". A ja dalej sie martwie, bo szwagierka wypytala lekarza w Polsce. Ten kazal jak najszybciej zrobic bad krwi (hemoglobina, hematokryt i rozmaz) oraz echo serca. Tutaj GP naewt nie chcial zbadac krwi. Chce jeszcze raz pojsc do surgery, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się