rejon

(9 wyników)
  • Gronkiewicz chce przeniesc czesc tego haniebnego bazaru w rejon Wschodniego. To oburzajcy pomysl, zeby utrzymywac to zrodlo wszelkiej przestepczosci w Warszawie!!!!
  • Bardzo proszę o opinie na temat warunków bezpieczeństwa,sąsiadów i atmosfery mieszkania na ulicy Kijowskiej. Mam zamiar tam kupić mieszkanie (w długim bloku)ale kompletnie nie wiem nic o tej okolicy. Dziękuje za pomoc.
  • cytat z Życia Warszawy: "...Mimo że ogólne podsumowania mówią, że w stolicy jest coraz lepiej, nie oznacza to, że wszędzie możemy czuć się bezpiecznie. Niestety, w pewne rejony miasta lepiej się nie zapuszczać, szczególnie po zmroku. Bezsprzecznie najgorszym miejscem pod względem przestępczości jest Stara Praga w rejonie al. Solidarności oraz ulic 11 Listopada i Ratuszowej. – Tzw. sektor 607 nigdy nie był zbyt bezpiecznym miejscem. Bilans ostatniego półrocza to: 584 awantury do...
  • Chociaż nie mieszkam na Tarchominie,to muszę przyznać,że duże wrażenie zrobiły na mnie informacje,że mieszkańcy tej części Warszawy podróżują w strasznym tłoku i często nie mogą dostać się do autobusów.No tak zaraz odezwą się głosy,że w całej Warszawie jest tłok, niemniej jednak należy pamiętać o tym,że obecnie to właśnie na Nowodworach buduje się najwięcej mieszkań w Warszawie (i nie tylko) i mieszka tam już około 50 tysięcy osób! Ponadto na Tarchomin nie docierają póki co tram...
  • Zastanawiam się nad zakupem domu blisko tego kanalu i potrzebuję informacji od osób znających ye rejony, czy z tego kanału będzie brzydko pachieć? Albo czy mogą być z nim inne problemy?
  • Targówek(11)

Mieszkałem na Targówku i nie jest tam tak źle,ja przynajmniej chodziłem gdzie chciałem i o której chciałem/nawet po północy/,tak że nie jest żle.
  • W niedzielę mam zamiar zapuścić się z aparatem w mi obce rejony Warszawy - na Białołękę. Gdzie warto się udać, aby znaleźć jakieś ładne widoki ? Nie ukrywam, że interesują mnie tereny, gdzie dociera komunikacja miejska...
  • Witam! Juz myslałem że czujnej redakcji umkneła ta awaria. Czemu tak poźno publikujecie tą informacje??? Awaria miała miejsce około 7 z minutami. Tłumy zdezorientowanych mieszkańców Bródna zasuwały na piechote od ronda Żaba w kierunku centrum Pragi.Do wielkiego remontu na Targowej doszła teraz peknieta rura. Jak pech to pech. Plagi chadzają parami...
  • szukam mieszkania tu na starej pradze. czy jest może jakaś agencja która specjalizuje się w tym rejonie? może znacie kogoś kto ma stare mieszkanie i sprzedaje (kamiennica)? albo jakiś link do dobrej agencji nieruchomości. dzięki bardzo za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się