Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      rejon

rejon

(12 wyniki)
    • Jaką miejscowość polecacie na wypoczynek wakacyjny w czerwcu pomiędzy La Spezia a San Remo.dzięki.
    • Witam Obiło mi się o uszy, że gdzieś blisko Bibione jest dosyć duży tematyczny Aqua Park. Nie chodzi mi jednak o Aquasplash w Lignano. Czy zna Ktoś może temat ? proszę o info :)
    • Aż boję się pomyśleć, jak patrzę na to co się dzieje u nas.....
    • witam, na pewno chcę tam jechać:-) to pewne ale szukam - moze moglibyście mi coś polecic" 1. czyste, ładnie i gustownie urządzone apartamenty z wyjściem wprost na basen - tak, żeby mozna było sobie z kawką zejść prosto na leżak 2. spory basen (moje dziecko uznaje tylko baseny - miorze i jezioro niekoniecznie:-)) 3. i właśnie pytanie - czy lepiej szukać hotelu all inclusive - czy dobre jest jedzenie w hotelach we Włoszech? czy lepiej szukać apartamentu z kuchnia? poradż...
    • Wybieram sie tam pod koniec sierpnia na 14 dni .moze ktos tam był i podzieli sie wrazeniami. Według mnie to dobra baza wypadowa, wszędzie blisko
    • Witam, w czerwcu lub wrześniu chcę z dziewczyną wybrać się samochodem na ca. 10 dni do Włoch. Wyjazd z Gdańska, plan wstępny: 1. wyjazd z Gdańska, nocleg w okolicach Memmingen, ew. kawałek dalej (?) 2. przyjazd do Mediolanu około południa, zwiedzanie 3. zwiedzanie, około południa wyjazd; Verona; na wieczór chcemy z Verony wyruszyć nad Gardę, jakieś sugestie odnośnie idyllicznego miejsca :) ? może jakieś sprawdzone miejscówki ? 4. dzień nad Gardą 5. dzień nad Gardą, popołudniu wyjazd w s...
    • mam prosbe nigdy nie byłam w tych rejonach - a słyszałam ze tu sa najładniejsze plaże - podobno z białym piaskiem i woda jest błekitna - a nie zielona i mętna jak na południu ? moze i ktos polecic jak był w jakiej miejscowosci sa takie plaże? i czy wogule są ??
    • Witam! Planuję długi weekend majowy na Sardynii - lot do Olbii. Pobyt krótki (5 dni) więc zwiedzanie WYSPY odpada. Ale z chęcią coś siekawego w okolicy zobaczę. Szukam podpowidzi co do transportu na wyspie, noclegów, itp. Co do transportu to wymyśliłem, że na miejscu wypożyczę z żoną dla nas skutery (dlatego spakować chcę się w plecak - 1 szt.). Z tym że na stronach www wychodzi, że 2 skutery są znacznie droższe niż 1 samochodzik, więc nie wiem czy warto (abstrachując od ceny). ...
    • Potrzebuje waszej pomocy chce wyjechac do Włoch -calabrii-zna ktos te rejony jakie ceny sa mieszkan 2pokojowych do wynajecia.I oczywiscie czy jest tam jakakolwiek praca dzieki za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Chciałabym się wybrać do Włoch na wakacje nigdy tam nie byłam. Czy ktoś ma namiary na niedrogi apartament lub domki na campingach? Chcemy się wybrać na początku czerwca w 4 osoby autem.
    • Mam okazje pojechac tam na narty. Będę zobowiązany za opinie i rady.
    • Komary(9)

Chcielibyśmy się wybrać z dzieckiem gdzieś koło Bibione lub Lido Di Jesolo. Niestety znajomi straszą mnie, że w tych rejonach jest pełno komarów nie do zniesienia a woda to jeden wielki żur. Cały czas mam nadzieję, że to może było jednorazowo w określonym miejscu i czasie. Poradźcie mi, może ktoś był w tym roku w tych rejonach. Czy to prawda, żeby była czysta woda to trzeba jechać za Rimini?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się