Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      rejon

rejon

(13 wyniki)
    • poruszam sie na wozku jaki rejon wroclawia jest najlepszy, najbardziej dostepny dla osoby poruszajacej sie na wozku? przeprowadzam sie do wroclawia, chce kupic mieszkanie i mam problem - nie znam miasta (jestem z poznania) i nie wiem jaki jest w miare "ucywilizowany" pod katem przystosowania dla osob niepelnosprawnych mam male dziecko ktore chodzi do przedszkola ... niedlugo do pojdzie do szkoly w jakim rejonie znajde przedszkole i szkole bez schodow? i komunikacja ... mam samochod...
    • awia, 10 km do placu grunwaldzkiego
    • czesc , mam pytanie do was forumowiczów , jestem z poza Wrocławia a chciał kupic mieszkanie u was , interesuja mnie Partynice czy to waszym zdaniem dobra lokalizacja ? dziekuje
    • Szukam działki na Księżu Małym we Wrocławiu lub w Radwanicach????
    • czy ktos zna ten rejon ? podobno to czesc trojkata bermudzkiego... jest do kupienia miszkanie na chudoby w starej kamienicy w korzystnej cenie (3600 za metr), zastanawia mnie lokalizacja. podobno po wielkiej wodzie zrobil sie tam porzadek (w sensie miszkancow) ....... warto ????
    • Jak nazywa się rejon ul. Gwiaździstej- Zielińskiego- Pl. Hirszfelda czy rejony ul Kruczej -Mieleckiej i Hallera Jest wiele miejsc które nie mają swojej nazwy
    • Dzień doberek. Jestem na etapie kupna mieszkania i ze względów komunikacyjnych pasuje mi Książe Małe. Proszę o info jak się Wam mieszka na tym osiedlu. Które rejony spokojniejsze a których unikać. Pomóżcie. Dzięki.
    • proponuje aby 136 jechalo na odcinku Bystrzycka-Estakada Gadow inna trasa, mianowicie przez przystanek Orlinskiego, oraz Astra w kierunku na Estakade Gadow, tam jest gotowa zatoka autobusowa co to da ? polepszy dostep do tego busa dla mieszkancow rejonu SDH Astra i da lepsze skomunkowanie pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się