rejon

(8 wyników)
  • Szukam dobrego, sprawdzonego mechanika któremu mogłabym spokojnie powierzyć swojego Forda Fiestę wiedząc, że zapłacę tylko za te części, płyny itp. które rzeczywiście wymagają wymiany. najchętniej na Ochocie, okolice Szczęśliwic. Z gór dziękuję!
  • Czy mogę prosić o opinie o włochowskich szkołach. Czy faktycznie gimnazjum na ul. Promienistej jest tak złe jak złe krążą o nim opinie? Z góry dziękuję.
  • Czy gimnazjum Staszica nie jest troche przereklamowane.Czy warto próbowac sie tam dostać.Bardzo prosze o opinie na ten temat.
  • Witam serdecznie wszystkich mieszkańców Ochoty - użytkowników tego forum. Jako radny obecnej kadencji chciałbym zaprosić Was na moje dyżury. Spotkacie mnie w każdy trzeci poniedziałek miesiąca w Urzędzie Dzielnicy Ochota na IV piętrze, w godzinach od 16 do 18 (w pokoju radnych - na przeciwko wejścia z korytarza). Oczywiście nie jest to jedyny termin kiedy mogę się z Wami spotkać. W ważnych sprawach będę starał się interweniować najszybciej jak to będzie możliwe. Zgłaszacie na fo...
  • Czy ktoś może mi polecić dobrego weterynarza we Włochach? Mam kotkę od dwóch dni, chciałabym znaleźć dobrego weterynarza blisko nas (mieszkamy w Nowych Włochach okolice Globusowej, Rejonowej, Techników, Potrzebnej) u którego będziemy mogli kotkę zaszczepić, także leczyć, i co ważne, wysterylizować. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • Czy to bezpieczny rejon???
  • Zabytkowa aleja Żwirki i Wigury jest zagrożona. Panowie oficyjerowie robią sobie miejsca parkingowe między drzewami naprzeciw wartowni, w rejonie Pomnika Lotnika. Jak to wpłynie na zdrowie drzew (chronionych pono przez miejskiego konserwatora zabytkow), jest oczywiste. Poczernieja i uschna. Panowie oficyjerowie zamiast wprowadzic swoje ulubione, szalone rumaki na ogrodzony, utwardzony teren podworza przed budynkiem dowództwa wola zniszczyc pas zieleni (do wojska nie należący !!!).
  • Przeprowadzam się w okolice ul. Baśniowej, blisko rogu z Białobrzeską, na ochocki MDM. Kilka lat temu (15) mieszkałem przez krótki czas w tej okolicy (na Częstochowskiej) i muszę przyznać, że nie było to najbezpieczniejsze miejsce na Ochocie. Ciekawy jestem jak tam jest teraz. Czy się uspokoiło? Bo kiedyś rządzili tam dresiarze, młodzi złodzieje, było też sporo narkomanów. Czekam na opinie mieszkańców? Czy teraz czujecie się bezpiecznie w tym rejonie? I na co warto uważać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się