rejon

(17 wyników)
  • Witam wszystkich, chciałabym sprawić Mamie prezent w postaci wycieczki na Kretę, ale nie wiem który rejon wybrać, żeby mogła jechać na wycieczkę na Santorini, sama nigdy nie byłam w Grecji, więc mam mały problem, a jej wielkim marzeniem jest zobaczyc Santorini, musi to być wycieczka hotelowa z polskim rezydentem ponieważ Mama nie mówi po angielsku, poza tym chcę zeby odpoczęla i przy okazji coś zobaczyła, może polecicie też jakis miły hotel?? z góry badzo dziękuję za pomoc
  • prosze o jakieś wskazówki
  • Czy w internecie można znaleźć apartamenty które nie są obsługiwane prze biura podróży? cokolwiek wpiszę w google to zawsze wyskakuje mi stronka z biurem podróży? A co z apartamentami prowadzonymi przez zwyczajnych ludzi, tzw gospodarzy? Czy są takie w necie? tak jak jest np w Chorwacji...
  • Witam, zaczynam planować przyszłoroczny wyjazd do Grecji i chciałbym prosić o polecenie dobrego hotelu(4gwiazdki) z duzym basenem i blisko plazy.Szukam wmiare spokojnej okolicy,ale tez nie pustkowia.Planuje jechac z biura podrozy.Wyspy raczej odpadaja gdyz chcemy zwiedzic Meteory. Zgory dziekuje
  • Jeżeli ktoś był w tym hotelu bardzo proszę o wszelkie wskazówki i porady dotyczące hotelu i okolicy. Co warto zwiedzić w tym rejonie?
  • I jade do Grecji ! Odpocznę wkońcu od tej mojej wstrętnej pracy i ludzi na około.Już sie nie moge doczekac. tego slonca i atmosfery. w zeszlym roku tez bylismy na miesiac i bylo cudnie wiec napewno teraz tez bedzie.jade do Miliny na sam poludnie -nie na wyspe.Moze ktos tez tam byl. chodze do roboty z mysla ze jeszcze troche i koniec! jedziemy 6 wrzesnia !!
  • Decyzja zapadła jedziemy w 2011r,tylko co wybrać,pomóżcie.
  • Witam, w poniedzialek jade do Kriopigi, niestety nigdzie nie moge uzyskac dokladnych informacji jak wyglada sytuacja pozarowa w tym miejscu. Czy Kriopigi sie spalilo, czy tylko czesciowo, czy wszystko jest w porzadu, a pozary sa bardziej na poludnie. Moze sie ktos orientuje, albo wrocil z tego rejonu. Bardzo prosze o informacje.
  • w drugiej połowie września chciałam zwiedzić kilka wysp /w grę wchodzą cyklady w ostateczności Rodos/ ponieważ jadę sama, bez pośrednictwa biur podróży chciałbym wszystko dokładnie zaplanować; dlatego proszę o pomoc - może ktoś podróżował w tych rejonach po sezonie: cenne są dla mnie wszelkie materiały - pożyteczne strony www, ceny przelotów między wyspami, promów i wodolotów; może ktoś mi podpowie czy noclegu powinnam szukać wcześniej przez internet czy też na miejscu; a może kto...
  • CZeść, jadę w rejon Oludeniz- Ovacik w czerwcu z itaką. Jakie są ceny piwa, drinków, pizzy, skuter/doba. Z którego biura w mieście najbardziej opłaca się brać wycieczki Pozdrawiam Martek
  • wybieram sie na Riwiere Olimpijską - rejon Paralii; chciałabym zwiedzić możliwie długi odcinek wybrzeża , w jedną i druga stronę; czy dobra jest komunikacja miejscowa ? czy często jeżdzą autobusy ? czy ktoś może polecić dobrą i godną zaufania wypożyczalnię samochodów ? czy z Riwiery bezpośrednio są promy czy łodzie na Chalkidiki ?
  • Czy ktoś, kiedyś wynajmował pokój (tak na jedną noc)w tej miejscowości w sezonie (sierpień). Czy udało się szybko znaleźć i w którym rejonie? Z góry dzięki za namiary :)
  • czy ktoś zna ten hotel? bardzo proszę każde info na ten temat.
  • fajnie tam jest??? jakie plaże, widoki ? Najbardziej interesuje mnie najbliższa okolica hotelu Teoxenia. Ktoś był ???
  • Z Triadą na przykład, we wrzesniu?
  • odpowiem na pytania (mam niewielką orientację w temacie "plaże", bo wypoczywam raczej wedrując).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się