Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      rejon

rejon

(19 wyników)
    • Hey! Który rejon narciarski polecacie w terminie od 16.03? Korci mnie Sella Ronda gdzieś w Fassa, Fiemme ale mam obawy śniegowe i pogodowe... Czy jednak wtedy należały wybrać Sestriere, Aostę? Może okoliczni wyjadacze (Sky, Zolviu, Staruch, Zolviu) doradzą - licze na Was!
    • Witam, zabrałam się za poszukiwanie apartamentu w lutym lub marcu w Zillertalu, gdzie od kilku lat jeździmy, ale coś tak myślę coraz częściej o Stubaiu. Kto ze stałych bywalców mi pomoże i podpowie, która z miejscowości w tym rejonie jest najsympatyczniejsza? Szukam takiej gemuetlich atmosfery, nic w stylu Mayrhofen. Ważne, aby był skibus, bo auta na narciarskim urlopie nie używamy. Z góry pięknie dziękuję.
    • Czy jeździł ktoś w rejonie Silveretta ( Ischgl - Samnau, Galture, Kappl, See) oraz w rejonie St. Anton am Arlberg, Lech, Zurs, Stuben.....? Czy polecacie te regiony? Jakie traski i gdzie są Waszym zdaniem godne "przejechania" Czy macie tam jakieś namiary na fajne kwatery..? Lub co warto zobaczyć bądź zaliczyć w tych regionach...? Jak ceny i towary w strefie bezcłowej Samnau? Ja mam już ogólne rozeznanie.....ale liczę na Wasze opinie Wybieram się tam pods koniec lutego i w marcu na 2 ...
    • Pytanie do bywalców Val di Fassy i okolic: będziemy mieszkać w Vigo di Fassa, jesteśmy mobilni i dojazdy (nawet trochę dłuższe) nam nie przeszkadzają. W planach mamy na razie trzy dni:1. Predazzo/obergen, 2. Alpe Lusia, 3. San Pellegrino; Poszukuję podpowiedzi na następne cztery dni - każdy dzień gdzie indziej - chcemy trochę pozwiedzać inne stoki i przy okazji poszukać pomysłu na przyszły sezon jeśli chodzi o akomodację. Chciałbym dodać, że Val di Fiemme już zjeździliśmy oraz mamy karnet s...
    • Prosze o info co to za rejon czy jest fajnie tam jest? Na mapce widac troche wyciagow. Czy ktos z Was tam byl i moze napisac kilka zdan swoich wrazen?
    • wybieram sie pierwszy raz do francji do meribel, moze ktos byl w tym rejonie i moze podzielic sie ciekawymi informacjami, warunki narciarskie, ciekawe trasy i miejsca. pozdrawiam
    • Dobry wieczor, mam pytanie czy znacie Panstwo ten teren narciarski? Znajomi zaprosili mnie na ogladanie skokow narciarskich w Styczniu kto wie jake tam beda warunki do uprawiania narciarstwa alpejskiego?
    • Wybieram się na narty do Orelle proszę o opinie o miasteczku i o trasach znajdujących się na zboczu od Orelle. Bo o trasach w 3V przeczytałem już chyba wszystko.
    • Przegladajac net znalazlem polzony blisko Polski,tylko 150 km od Wiednia rejon Hochkar majacy ponoc rewelacyjne warunki sniegowe (co roku 200 - 300 cm sniegu),sezon od listopada do maja (w zeszlym roku szlo jeszcze jezdzic 8.Maja !!!) mimo stosunkowo jak na Alpy niskiego polozenia (1400 - 1800 mnpm)Maja tez tani karnet sezonowy ( 225 Euro),kilka krzeselek , ok.20 km tras.Zna ktos ten osrodek z wlasnego doswiadczenia?Czy warto sie tam zapuszczac i czy nie znudza sie te trasy podczas 4-dn...
    • Dalem mocno banalny tytul, ale to dlatego, zeby chcacemu bylo latwo trafic w wyszukiwarce. Spedzilem 4 dni narciarskie w rejonie Engadyny. Byl to wyjazd indywidualny. Za rada jabola (dziekuje) zamieszkalem w schronisku mlodziezowym w Pontresinie. Jest to kilka kilometrow od St. Moritz, wiec o miejsca – juz wlasciwie – po sezonie bylo latwo. Takie schronisko oprocz zalety cenowej ma tez wady: kiepski stndard, duze uzaleznienie od wspolspaczy w pokoju, slabe jedzenie. Dla jadacyc...
    • Witam! Chcemy sie wybrać na narty do Włoch, początek 2010 z dwojgą dzieci i znajomymi, ja chciałam do południowego Tyrolu, tak też było ustalone z mężem i znajomymi. Jakiś kolega mu teraz namówil że lepiej tam nie jechać. Wszedzie jest lepiej niż w tym rejonie Włoch, no uprał sie i koniec. Teraz jest rozmowa o Lombardii i Trentino. Gdzie jest lepiej? Chodzi o trasy ale też o cały nastruj. Tu jest tyle osób które tam i tam były, prosze o pomoc!! Moim zdaniem, googlowym, Tyrol jest baj...
    • Czy karnet zakupiony na region Maso Corto bedzie ważny w rejonie lodowca Sulden?
    • Czy zna ktos moze te miejscowosci? Czy daleko jest do jakichs konretnych trasek i osrodkow bo w samej okolicy to chyba kiepsko? Dzieki za wszelkie inforamcje
    • Jak tam jest? Czy mozna pojezdzic na początku kwietnia?
    • Mam prośbę nigdy nie dotarłam na stoki słowackie, zawsze kończę w Białce:-) ale wymysliłam, że może skoczę gdzieś na jeden dzień, lubię tam jeździć ale kolejki wciąż większe Czy możecie coś polecić, gdzie najbliżej od rejonu Białki na Słowację i który stok wybrać?
    • Spadl snieg w Dalarna.Wiekszosc rejonu lezy pod 20cm pokrywa sniezna,wcale sie niechce topic,temperatura spadla i jest wczesna wiosna, natomiast unas sie oziembilo i trzeba wlaczac ogrzewanie w samochodzie dzisiaj max ma byc +12C. Ludziska wrocili do kurtek i plaszczy. Pzdr.Sky.
    • czy ktos z Was tam juz byl???? co mozecie narciarskiego polecic???
    • Zamierzamy pojechac na narty. Chciałabym abyście podali mi jakieś fajne łagodne stoki (dla początkujących) blisko Krakowa w wojewódzctwie małopolskim, w miaro tanio. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Mój e-mail to naju@interia.pl
    • No właśnie, czy możecie coś napisac na ten temat ? Czy jest gdzie jeździć, spac, jeść i pić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się