rejon

(10 wyników)
  • hej, zastanawiam się na wyjazdem z biurem Logos travel do Rpa-Mozambig- Leshoto, wyjazd się zaczyna 15 sierpnia, jest w planie właśnie RPA MOZAMBIK SWAZILAND LESOTHO, mam pytanie jaka jest pogoda wtedy i czy to dobry okres na wyjazd w tamte rejony, jakie jest rzeczywiste zagrożenie malarią oraz czy ktoś już był już z tym biurem na takiej wycieczce....?? dzięki za opowiedz pozrdrawiam
  • SAMNAUN(5)

A co myślicie o rejonie SAMNAUN na granicy Szwajcarsko - Austriackiej ????
  • hawaje(4)

lece w sierpniu na hawaje. mam ok. dwoch tygodni. Dylemat: jeden poleca Maui, inny Hawaii. Kto byl i poleca? Dzieki z gory, Michal PS Nie interesuje mnie Pearl Harbour itp., a raczej las, niekonczace sie plaze itd.
  • moze to naiwne pytanie, ale o ktorej godzinie sciemnia sie w tamtych rejonach?
  • ogromne kwiaty raflezji rosna tez w Malezji, mozna pojechac w rejon Cameron Higlands i tam poprosic kogos z rdzennych mieszkancow Orang Asli oni zawsze wiedza gdzie mozna je ogladac
  • Mieliście okazję być może w tym rejonie? Kiedy najlepiej się tam wybrać?
  • Pomozcie, bo jesetm juz calkowicie zdezorientowana:( Za ponad tydzien wybieram sie do Tajlandii i Kambodzy. Dwutygodniowy pobyt (plazowanie, plywanie, moze nurkowanie, ale tez zwiedzanie). No i odwieczny problem. Lekarz z przychodni przy Wolskiej oczywiscie zalecil Lariam. Czekamy. I oczywiscie mam mieszane uczucia, bo naczytalam sie i nasluchalam wiele zlego. Z drugiej strony jest doksycyklina, ktora wzielabym chetniej, ale po niej nie wolno wystawiac sie na slonce! Co robic? Oczywi...
  • No wlasnie -jak w temacie. W Azji bylam wielokrotnie, ale zawsze w okolicach lipca-marca. I byla to bardzo dobra pogoda na podrozawanie. W tym roku wyszlo tak, ze w zimie nie udalo mi sie wyrwac na wakacje, ale za to moze sie uda pod koniec lipca. Cel:Wietnam- Kambodza. Mam dosc duzo adresow gdzie pisza, ze jest wtedy "The wet season (from May to October), though very soggy..." ale cos blizej? Znalazlam dosc optymistyczny topik: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=23410812&...
  • Witam wszystkich, bardzo prosze o pomoc. Chcę sie wybrac na wakacje na Dominikane. Co polecacie Puerto Plata czy Punta cana ? prosze o odp. POzdrawiam.
  • Wlasnie znajduje sie w panamie i poruszam w kierunku polnocnym do meksyku. ze wzgledu na odciecie od wiadomosci szukam dostepu do informacji o sytuacji pogodowej w tamtych rejonach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się